HomeHL-LifestyleΕξομολόγηση Πιρς Μπρόσναν: Εχασε γυναίκα και κόρη από καρκίνο

Εξομολόγηση Πιρς Μπρόσναν: Εχασε γυναίκα και κόρη από καρκίνο

Οι δυσκολίες της ζωής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την καρδιά του στο περιοδικό Esquire άνοιξε ο ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν και εξομολογήθηκε το πόσο σκληρός ήταν ο χρόνος μαζί του βλέποντας την πρώτη του γυναίκα, αλλά και την κόρη του να πεθαίνουν από καρκίνο.

Μιλώντας για τις τραγωδίες που του άλλαξαν τη ζωή του για πάντα ο πρώην Τζέιμς Μποντ είπε ότι «δεν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, πιστέψτε με, το σκοτεινό, μελαγχολικό Ιρλανδέζικο μαύρο σκυλί κάθεται δίπλα μου από καιρό σε καιρό».

Ο Μπρόσναν και η Κασσάνδρα Χάρις παντρεύτηκαν το 1980 και ήταν μαζί μέχρι και το θάνατό της το 1991, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Μαζί έχουν έναν γιο τον 33χρονο Σιν, ενώ ο Μπρόσναν είχε υιοθετήσει την Σάρλοτ και τον Κρίστοφερ, παιδιά της Χάρις από τον πρώτο της γάμο.

Η Σάρλοτ πέθανε το 2013 από την ίδια ασθένεια με τη μητέρα της.

Αλλά και τα παιδικά χρόνια του 63χρονου Πιρς Μπρόσναν δεν ήταν εύκολα, αφού ο πατέρας του, τους εγκατέλειψε όταν ακόμα αυτός ήταν βρέφος.

Ο ηθοποιός συνάντησε τον πατέρα του μόνο μία φορά όταν πλέον είχε ενηλικιωθεί.

«Είδα τον Τομ μόνο μία φορά», είπε και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να είχε περάσει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του.

«Το πατρικό ένστικτο που έχω είναι καθαρά δικό μου. Δεν έχει αναφορά στο παρελθόν μου, διότι δεν υπήρχε κανείς», συμπλήρωσε.

Ο Μπρόσναν στη συνέχεια (το 2001) παντρεύτηκε την Κίλι Σέι Σμιθ με την οποία και έχει δύο γιους τον 20χρονο Ντίλαν και τον 16χρονο Πάρις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση