“Παγωμένη” παραμένει η τοπική κοινωνία των Ανωγείων, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, εξαιτίας της αιματοχυσίας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με θύμα ένα 23χρονο παλικάρι, που έπεσε νεκρό από τα πυρά του 54χρονου ξαδέρφου του.

stratakis-anogeia

Βουβός πόνος και οργή για την οικογένεια του θύματος, αλλά και φόβος για αντίποινα για τους συγγενείς του δράστη, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρχές.

benizeleio

Από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν την περιοχή των Ανωγείων, αναζητώντας τον 54χρονο δράστη, αλλά και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ώστε να μην οδηγηθούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με πράξεις αντεκδίκησης.

Αστυνομικοί οργώνουν σπιθαμή σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη του φονικού, ο οποίος έβαψε τα χέρια του με το αίμα του ίδιου του ξαδέρφου.

benizeleio3

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, τα δύο ξαδέρφια είχαν από παλιά κτηματικές διαφορές, οι οποίες αρκετές φορές τους είχαν οδηγήσει σε λογομαχίες και προστριβές.

Άλλος ένας τέτοιος καβγάς εκτυλίχθηκε και το απόγευμα της Κυριακής με τραγική όμως κατάληξη.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν όταν οι δύο άνδρες για άλλη μια φορά λογομάχησαν σε αγροτική περιοχή έξω από τα Ανώγεια.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και λίγη ώρα αργότερα ο 23χρονος έπεφτε νεκρός από το όπλο του 54χρονου ξαδέρφου του.

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 23χρονου, ο οποίος έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δυστυχώς ο 23χρονος κατέληξε.

foto-benizeleio-nekros-anogeia2

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες συγγενείς του θύματος έτρεξαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του παλικαριού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση