HomeΣΠΟΡΠΑΣ Γιάννενα Ηρακλής 1-2

ΠΑΣ Γιάννενα Ηρακλής 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νίκη που ενδεχομένως να ισοδυναμεί με παραμονή στη Super League σημείωσε την Κυριακή ο Ηρακλής στα Γιάννενα, όπου η ομάδα του Παντελίδη επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από τον Μοντέιρο, σήκωσε το κεφάλι και εκτέλεσε με απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα τον Πασχαλάκη, ήταν εκτός θέσης. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Δώνης διπλασίασε (47΄) κι έβαλε γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαστακός έκανε το γυριστό μέσα από περιοχή και η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον παίκτη του «Γηραιού» που μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε δυνατά σκοράροντας για τρίτο συνεχή αγώνα, μετά το μοναδικό γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό κι εκείνο στο 3-0 με την Κέρκυρα.

Από εκεί και ύστερα ο ΠΑΣ άσκησε πίεση στους φιλοξενούμενους, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο 83ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Βιντάλ, που έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον και ύστερα στα δίχτυα του.
Κίτρινες: Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπέριος – Σαραμαντάς, Δώνης, Λεοζίνιο, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου

Κόκκινες: 90΄+6 Δώνης (2η κίτρινη)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης)
: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (68΄ Κοροβέσης), Ναδάλες (60΄ Βιντάλ), Ακόστα, Γιάκος (71΄ Μαμπουλού), Ζαΐρο

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (90΄+4 Βοσνακίδης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (82΄ Πασάς), Αργυρόπουλος, Γροντής (67΄ Αγγελόπουλος), Μπαστακός

Διαφήμιση
Διαφήμιση