HomeHL-9Ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά

Ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά

Τα Χανιά ο τελευταίος της σταθμός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τριήμερη επίσκεψή της στην Κρήτη ολοκληρώνει σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με τα Χανιά να αποτελούν τον τελευταίο της σταθμό πριν από την αναχώρησή της για την Αθήνα.

Η κ. Γεννηματά προερχόμενη από το Ρέθυμνο θα παραστεί στις 9:30 το πρωί στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Μητροπολιτικό Ναό των Χανίων.

Χθες, Σάββατο του Λαζάρου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα τα εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης καθώς επίσης το Κέντρο Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος.

Κατά την επίσκεψή της στο ΤΕΙ η κ. Γεννηματά δεν έκρυψε την ικανοποίησή της και τον εντυπωσιασμό της για το πρόγραμμα HiPER (High Power Experimental Research Facility) του τμήματος που αφορά στην πυρηνική σύντηξη ταχείας ανάφλεξης με χρήση laser. Μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

«Ήρθαμε εδώ στο Ρέθυμνο στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών γιατί θέλουμε να δούμε αυτή τη διαφορετική Ελλάδα. Την Ελλάδα της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της γνώσης, της έρευνας, την Ελλάδα που δημιουργεί. Και σε πείσμα των καιρών σέβεται την ιστορία της και προετοιμάζεται για το μέλλον. Γιατί γι’ αυτή την Ελλάδα αξίζει να δουλέψουμε, αξίζει να κάνουμε όνειρα ξανά με αυτοπεποίθηση αλλά και με αισιοδοξία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση