HomeΕΛΛΑΔΑΧτύπησε στην Κυλλήνη η σπείρα των ΑΤΜ

Χτύπησε στην Κυλλήνη η σπείρα των ΑΤΜ

Το διέρρηξαν με οξυγόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άριστα μελετημένο και οργανωμένο ήταν το νέο χτύπημα της σπείρας που έχει βάλει στόχο τα ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά οι δράστες έκαναν την εμφάνισή τους στο Κάστρο Κυλλήνης, αλλά δεν ανατίναξαν με διοχέτευση αερίου το μηχάνημα ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, παρά το διέρρηξαν με οξυγόνο.

Το μηχάνημα είναι εγκατεστημένο στο χώρο του πρώην κοινοτικού καταστήματος της τοπικής κοινότητας Κάστρου του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένα παράθυρο του οποίου είχε ξεχαστεί ανασφάλιστο. Από αυτό τρύπωσαν μέσα οι δράστες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και παραβίασαν τη θυρίδα του ΑΤΜ, από την οποία άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 42.000 ευρώ!

Οι διαρρήκτες έφυγαν αθέατοι, άγνωστο με ποιο μέσο, αλλά η κλοπή έγινε αντιληπτή πολλές ώρες αργότερα από μια υπάλληλο του τραπεζικού υποκαταστήματος που πήγε να ανοίξει. Εκείνη ενημέρωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κλήθηκε συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να πάρει αποτυπώματα, που ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση