HomeΕΛΛΑΔΑΒουλγαράκης: Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου

Βουλγαράκης: Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου

«Έχει καρκίνο στον μαστό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης μίλησε σε συνέντευξή του για το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του, Κατερίνα Πελέκη, γνωρίστηκαν πριν από 27 χρόνια, όταν ήταν ακόμη φοιτητές, παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα Παραπολιτικά, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια, ενώ άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του όσον αφορά στη μάχη που δίνει η σύζυγός του με τον καρκίνο.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Περίπου 30 χρόνια. Με την Κατερίνα ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί. Εγώ δεν διανοούμαι τη ζωή μου χωρίς την Κατερίνα», είπε και πρόσθεσε: «Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου. Ξέρεις, η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Ούτε οι άνθρωποι είναι από μάρμαρο. Όλα όσα συμβαίνουν σωματοποιούνται με κάποιο τρόπο. Και η αλήθεια είναι ότι οι συνέπειες όλης αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Έχει καρκίνο στον μαστό. Το παλεύει γιατί είναι αγωνίστρια και το παλεύουμε όλοι μαζί. Όταν πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το άκουσμα της λέξης, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν κατάλαβα τι μου γινόταν.»

«Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κομμάτι οι γιατροί, αλλά και η ψυχολογία του ανθρώπου. Η Κατερίνα είναι πολύ δυνατό παιδί. Αναπνέει και είμαστε δίπλα της και είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσουμε», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση