HomeHL-GreeceΤης άρπαξαν τις οικονομίες, αλλά της έδωσαν το χάπι για την πίεση

Της άρπαξαν τις οικονομίες, αλλά της έδωσαν το χάπι για την πίεση

Ληστές με ευαισθησίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψήγματα ανθρωπιάς έδειξαν να διαθέτουν οι δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στα Καμμένα Βούρλα Φθιώτιδας φορώντας καπέλα και με σηκωμένους τους γιακάδες από τα μπουφάν τους, καθώς σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήταν άρρωστη και της φέρθηκαν -σχετικά- καλά!

Οι δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής την κεντρική είσοδο του σπιτιού της 71χρονης που ξύπνησε από τον θόρυβο τους είδε ξαφνικά μπροστά της. Οι ληστές της έδεσαν τα χέρια με έναν ιμάντα από βαλίτσα και προσπάθησαν να της δέσουν και τα πόδια με ένα καλώδιο. Η άτυχη γυναίκα τρομοκρατήθηκε και τους παρακάλεσε να μην το κάνουν επειδή το ένα πόδι της ήταν χειρουργημένο.

Σε μια επίδειξη… μεγαλοψυχίας (!) οι κακοποιοί δεν της το έδεσαν και την καθησύχασαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου βρήκαν 1.150 ευρώ, δύο δαχτυλίδια, ένα κινητό και ένα tablet τα οποία άρπαξαν και ξεκίνησαν να φύγουν. Η 71χρονη τους ζήτησε να τη λύσουν γιατί έπρεπε να πάρει το χάπι της πίεσης, καθώς δεν αισθανόταν καλά και οι… «πονόψυχοι» δράστες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά της το έδωσαν οι ίδιοι! Ωστόσο, διέφυγαν χωρίς να τη λύσουν!
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση