HomeHL-LifestyleΠοιες δεν θέλει να καλέσει στο γάμο της η Pippa Middleton

Ποιες δεν θέλει να καλέσει στο γάμο της η Pippa Middleton

Η μελλόνυμφη θέλει να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε τη σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle, ούτε την κοπέλα του αδερφού του γαμπρού (και μέλλοντα συζύγου της) θέλει στο γάμο της η Pippa Middleton.

Ένας καλεσμένος στον γάμο ανέφερε στην «The Sun» πως η σχέση του Mathew Spencer με την Vogue Williams είναι πολύ φρέσκια ακόμη και έτσι δεν θα ήταν σωστό να είναι καλεσμένη, ενώ βγαίνουν μόνο μερικούς μήνες.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν άρεσε στον αδελφό του γαμπρού. Μάλιστα λέγεται ότι στο άκουσμα των νέων σήκωσε τα φρύδια του.

Η Pippa Middleton προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον James Matthew, ο οποίος θα γίνει σε περίπου έναν μήνα, ενώ πηγές αναφέρουν ότι εκείνη θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Όλοι κρατούν σιγή ιχθύος τόσο για τις λεπτομέρειες του γάμου, όσο και για τους καλεσμένους και το νυφικό.

Πάντως αναμένεται να είναι ένας πολύ χλιδάτος γάμος, αν σκεφτεί κανείς πως ο εκατομμυριούχος τραπεζίτης είχε κάνει πρόταση στην Pippa Middleton με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 200.000 δολάρια. Μάλιστα, ο ίδιος είναι πολύ παραδοσιακός κι έτσι είχε ζητήσει πρώτα το χέρι της από τον πατέρα της πριν γονατίσει για να την ζητήσει σε γάμο.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση