HomeHL-SportsΒέροια ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Βέροια ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο… νικά ελπίζει η Βέροια, κι ας μην κατέθεσε φάκελο για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ.

Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε στην έδρα της με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ των Καπετάνου στο 20΄, Σαρπόνγκ στο 36΄ και Σουλέ στις καθυστερήσεις, έφτασε στους 19 βαθμούς και πήρε παράταση ζωής, παραμένοντας πάντως ακόμα ουραγός της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και στο 20ο λεπτό έκαναν το 1-0 με τον Παντελή Καπετάνο. Ο Στόιτσεφ τον βρήκε υπέροχα στην περιοχή τον έμπειρο φορ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Πασχαλάκη. Ο ΠΑΣ πήγε να απαντήσει επτά λεπτά αργότερα με τον Κόντε, όμως ο Λόπεθ ήταν σε καλή θέση και κράτησε το μηδέν.

Στο 36′ η «βασίλισσα» έκανε το 2-0 μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Σαρπόνγκ. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να γίνει απειλητικός και μάλιστα στο 75ο λεπτό παραλίγο να γίνει το 3-0, όταν ο Τόνι Κάλβο σημάδεψε το δοκάρι!

Τελικά ο Σουλέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 93ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αγνώριστος στην Ημαθία και η Βέροια χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ επικράτησε με 3-0. Όσο ζει… ελπίζει για παραμονή η «βασίλισσα».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας, Καλί (Αντονιάν 80′), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (Σουλέ 46′), Κάλβο, Καπετάνος (Μίλιεβιτς 72′), Σάρπονγκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Γιάκος, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα (Ναδάλες 64′), Γιάκος, Κοροβέσης (Μπουκουβάλας 77′), Ακόστα, Μαυροπάνος (Βιδάλ 58′), Κόντε.

Σκόρερ: 1-0 (Καπετάνος 20′), 2-0 (Σαρπόνγκ 36′), 3-0 (Σουλέ 93′).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση