HomeΚΡΗΤΗΗράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες: Δικαίωση για το Πολιτιστικό-Έλαμψε η αλήθεια

Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες: Δικαίωση για το Πολιτιστικό-Έλαμψε η αλήθεια

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παράταξη «Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες» εξέδωσε ανακοίνωσή με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου που δικαιώνει απόλυτα τις ενέργειες του δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΠΤΑ που έγιναν το 2008 και είχαν σαν αποτέλεσμα την αντικατάσταση του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες του Πολιτιστικού Κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι μάσκες πλέον έπεσαν, τα προσχήματα τελείωσαν και η δικαίωση μας για τους χειρισμούς που η Δημοτική μας Αρχή και η ηγεσία της ΔΕΠΤΑΗ έκαναν για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου έστω και μετά από εννέα χρόνια, ήλθε πανηγυρικά.

Ο Άρειος Πάγος με την 317/2017 Απόφασή του, δικαίωσε απόλυτα τις ενέργειες του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΠΤΑΗ που έγιναν τον Οκτώβριο του 2008 και είχαν στόχο την αντικατάσταση του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ολοκλήρωσης του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Θυμίζουμε ότι στις ενέργειες αυτές της Δημοτικής μας Αρχής, είχαν εναντιωθεί εκτός από τον απολυθέντα υπάλληλο, οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο, το ΤΕΕ, το ΣΕΔΕ, ορισμένα ΜΜΕ και κάποιοι άλλοι, με θολά όπως αποδείχθηκε τελικά κίνητρα.

Σε αντίθεση με όλους αυτούς και όπως με σαφήνεια αναγράφεται στην Απόφαση, η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι τον Οκτώβριο του 2008 ενεργήσαμε σωστά.

Αλλά και το γεγονός ότι το έργο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου έχει ήδη ολοκληρωθεί και χρησιμοποιείται για την ωφέλεια των Ηρακλειωτών αποδεικνύει ότι επίσης ενεργήσαμε σωστά.

Σήμερα και μετά την ολοκλήρωση του έργου για το οποίο είμαστε περήφανοι, μετά τις 300 και πλέον εκδηλώσεις που έχουν γίνει στις αίθουσες του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείοτα τελευταία τρία χρόνια και μετά από την απόφαση του Άρειου Πάγου, δικαιούμεθα να είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας. 

Σε ότι τέλος αφορά στους τότε και μετά κατηγόρους μας για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, τους αφήνουμε στην κρίση των Ηρακλειωτών .

Για την Δημοτική Παράταξη

Αλέκος Λαζαρίδης, Μέλος Δ.Σ. ΔΕΠΤΑΗ, Πρώην Πρόεδρος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση