HomeHL-9«Σήκωσαν» κατάστημα με αθλητικά είδη και κατέληξαν στα … κρατητήρια

«Σήκωσαν» κατάστημα με αθλητικά είδη και κατέληξαν στα … κρατητήρια

Δύο συλλήψεις για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας, στα Χανιά, έπεσε ένα ζευγάρι Μαροκινών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν υπόθεση κλοπής που είχε διαπραχθεί χθες σε κατάστημα αθλητικών ειδών στα Χανιά με τη σύλληψη των δύο ατόμων, της 32χρονης γυναίκας και του 30χρονου άνδρα, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων.

Το ζευγάρι των συλληφθέντων, κατάφερε χθες Δευτέρα να μπει στο κατάστημα με τα αθλητικά στα Χανιά, ιδιοκτησίας ενός 51χρονου Χανιώτη, και να αρπάξει διάφορα είδη συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας που αντιλήφθηκε έγκαιρα την κλοπή, ειδοποίησε τις αρχές και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων οδηγήθηκαν στα ίχνη του ζευγαριού.

Αρχικά εντοπίστηκε ο 30χρονος άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Στη συνέχεια ακολούθησε αστυνομική έρευνα στο σπίτι και τους χώρους που χρησιμοποιούσε η 32χρονη γυναίκα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός από μέρος των κλεμμένων ειδών, μια αυτοσχέδια ράβδος, μικροποσότητα κάνναβης καθώς και αριθμός κοσμημάτων, την προέλευση των οποίων η 32χρονη δεν μπορούσε να αιτιολογήσει.

Τα κλεμμένα είδη επιστράφηκαν στον καταστηματάρχη, ενώ την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση