HomeHL-9Στο νοσοκομείο δύο αλλοδαποί μετά από άγριο καυγά

Στο νοσοκομείο δύο αλλοδαποί μετά από άγριο καυγά

Άγνωστη η αφορμή του επεισοδίου – Αναζητείται ο δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σοβαρές κακώσεις νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας άνδρας από το Πακιστάν ο οποίος ενεπλάκη σε άγριο καυγά μεταξύ ομοεθνών του στην περιοχή της Κάτω Μεράς στην Ιεράπετρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι όπου συγκατοικούν τουλάχιστον τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, ενώ ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης φαίνεται να έχει διαφύγει και να αναζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το hxonews.gr, περίοικοι άκουσαν τις φωνές των συμπλεκόμενων μέσα στο σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο επεισόδιο εκτός από τους δύο τραυματίες και τον δράστη φαίνεται πως είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, τα οποία έσπευσαν να εξαφανιστούν στη θέα των αστυνομικών.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος ο ένας εκ των δύο, ενώ για τον δεύτερο, λόγω της κατάστασης της υγείας του οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση