HomeHL-MarketΤα Super Markets Χαλκιαδάκης βραβεύονται για την πελατοκεντρικότητά τους!

Τα Super Markets Χαλκιαδάκης βραβεύονται για την πελατοκεντρικότητά τους!

Στα Sales Excellence Awards 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πελάτες των super market Χαλκιαδάκης γνωρίζουν καλά ότι προτεραιότητα της εταιρίας μας είναι πάντα οι ίδιοι οι πελάτες μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Φροντίζουμε καθημερινά να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευγένεια, αμεσότητα και σεβασμό, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταθερά χαμηλές τιμές. Και φέτος, μετά από τις βραβεύσεις για την ποιότητα βραβευτήκαμε και για την πελατοκεντρικότητά μας!

xalkiadakis2-1

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η εταιρεία Boussias Communications για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε την τελετή απονομή των Sales Excellence Awards 2017, όπου βραβευτήκαμε στην κατηγορία Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα Νέα – Εναλλακτικά Κανάλια Πώλησης, για το Μήνα γιορτής στα κρεοπωλεία μας τον Νοέμβρη του 2016!

Η δράση του «Μήνα γιορτής στα κρεοπωλεία μας» συμπεριλάμβανε μία σειρά από βίντεο προτάσεων μαγειρικής και συμβουλών για τη σωστή συντήρηση του κρέατος από τους κρεοπώληδες των καταστημάτων μας, οι πελάτες μας ενημερώθηκαν για την πλήρη ιχνηλασιμότητα που εγγυώνται τα καταστήματα Χαλκιαδάκης, έγιναν πολλές κληρώσεις, όπου 1.400 τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές των 10€, διαγωνισμοί στην σελίδα του facebook με πλούσια δώρα και γευστικές δοκιμές στα καταστήματά μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση