HomeHL-TOP«Αποχαιρέτησαν» τους νεαρούς που χάθηκαν στην άσφαλτο

«Αποχαιρέτησαν» τους νεαρούς που χάθηκαν στην άσφαλτο

Τελευταία πράξη του… δράματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρηνεί όλη η Κρήτη και σήμερα για τους τρεις νεκρούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο στα δύο χθεσινά τροχαία που έγιναν με διαφορά λίγης ώρας.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν οι μηχανές που οδηγούσαν οι άτυχοι 19χρονος Τάνιο Τόνεβ και ο 17χρονος Μανόλης Λαμπάκης στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος των Μουρνιών, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βρουν ακαριαία τον θάνατο.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 το πρωί ο 25χρονος Γιάννης Παπουτσάς  χάνει τον έλεγχο της μηχανής στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου Βαμβακόπουλου  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ράγισαν και οι… πέτρες στις κηδείες των τριών νεαρών ανδρών

Ράγισαν και οι… πέτρες κατά την διάρκεια της σημερινής κηδείας του 25χρονου Γιάννη, τερματοφύλακα της ομάδας των Κεραμειών.

papoutsas

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά.

tanio

Δύο ώρες αργότερα, τα Χανιά αποχαιρετούσαν τον 19χρονο Τάνιο Τόνεβ, ποδοσφαιριστή της ομάδας Μινώταυρου. Η κηδεία του τελέστηκε  στις 3 στον Ιερό Ναό Χρυσοβαλάντου στην Πελακαπίνα.

Το τελευταίο αντίο απηύθυναν, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στον 17χρονο Μανόλη Λαμπάκη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στα Περιβόλια Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση