HomeΣΠΟΡΟ Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του μπάσκετ!

Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του μπάσκετ!

Ύψιστη τιμή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Gangster» επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων να εισέλθουν στο Hall of Fame του μπάσκετ το 2013 ωστόσο τον προσπέρασε ο Οσκάρ Σμιντ. Το 2014 ο εκλεκτός για την κατηγορία των «διεθνών» παικτών ήταν ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις ενώ το 2015 ακολούθησε ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρσι ο Γιάο Μινγκ.

Φέτος ήταν η χρονιά του μεγάλου Νίκου Γκάλη, το όνομα του οποίου συμπεριλήφθηκε και φέτος στην κατηγορία «international», τους παίκτες δηλαδή που προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ. Οι αντίπαλοι του Γκάλη στην κατηγορία των «διεθνών παικτών» ήταν οι εξής: Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Βλάντε Ντίβατς, Σέμεν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Τόνι Κούκοτς, Μάρκος Λέιτε, Αλντο Οσόλα, Αμάουρι Πάσος, Ντίνο Ράτζα, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη» αναφέρει το σχετικό tweet του ινστιτούτου. Η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Μάλιστα ο Γκάλης δέχτηκε τα συγχαρητήρια των Μιλγουόκι Μπακς για την τεράστια διάκρισή του!

Η «τάξη» του 2017

Νίκος Γκάλης

Τρέισι ΜακΓκρέιντι

Μπιλ Σελφ

Ρεμπέκα Λόμπο

Μάφετ ΜακΓκρόου

Ρόμπερτ Χιουζ

Τζέρι Κράουζε

Τζορτζ ΜακΓκίνις

Ζακ Κλέιτον

Μάνι Τζάκσον

gazzetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση