HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή: Τα φονικά τάγματα της ΧΑ εμφανίστηκαν ξανά

ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή: Τα φονικά τάγματα της ΧΑ εμφανίστηκαν ξανά

Μετά τη σύλληψη στελέχους της ΧΑ για την επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, μετά τη σύλληψη ενός στελέχους της οργάνωσης για τον χθεσινό ξυλοδαρμό του φοιτητή στο Ψυχικό.

Διαβάστε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση: «Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά. Ένας νεαρός φοιτητής έπεσε θύμα του τυφλού, ρατσιστικού μένους μελών της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Ο άγριος ξυλοδαρμός του, έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά δολοφονικών επιθέσεων και τραμπούκικων χτυπημάτων μεταναστών, αντιφασιστών, αριστερών, αγωνιζόμενων ανθρώπων.

Δεν μπορούμε και δεν θα αφήσουμε το φάντασμα του νεοναζισμού να επιστρέψει ξανά στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, όσο η εγκληματική οργάνωση, που κρύβεται κάτω από τον μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος, σκορπά το ρατσιστικό, φονικό της μένος.

Κάθε δημοκρατικός πολίτης, κάθε δημοκρατικό κόμμα, πέρα από την αυτονόητη καταδίκη της συγκεκριμένης επίθεσης, οφείλει να συνταχθεί σε ένα μαζικό, πολύπλευρο κίνημα ενάντια στον φασισμό.»

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση