HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένες οι ημερίδες της ΠΑΣΠ ΤΕΙ στο Ηράκλειο για την επιχειρηματικότητα

Επιτυχημένες οι ημερίδες της ΠΑΣΠ ΤΕΙ στο Ηράκλειο για την επιχειρηματικότητα

Επί τάπητος μείζονος σημασίας ζητήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι δύο ημερίδες που διοργάνωσε σήμερα η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Ηρακλείου στις δύο μεγαλύτερες σχολές του ιδρύματος, την Σ.Τ.Εφ και τη Σ.Δ.Ο.. Το θέμα των δύο εκδηλώσεων ήταν «Οι προοπτικές του οικονομολογικού επαγγέλματος εν καιρώ κρίσης και ο ρόλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου» καθώς και «Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης, προβλήματα, προοπτικές, ο ρόλος των στελεχών επιχειρήσεων».

Κεντρικοί ομιλητές στις εργασίες της διπλής ημερίδας ήταν ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, Λογιστής Α΄ Τάκης, Ασφαλιστής και μέλος της Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Νίκος Μπουνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Proactive A.E. – Συμβουλοι Επιχειρήσεων και ο Γιώργος Λαμπράκης, Λογιστής, Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης και Οικονομολόγος.

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών φοιτητών, επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μέσα από τις 2 επιτυχημένες ημερίδες της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Ηρακλείου στις δύο μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες σχολές του ιδρύματος, Σ.Τ.Εφ και Σ.Δ.Ο, όπου συζητήθηκαν μείζονος σημασίας θέματα, δώσαμε μία «ώθηση» στην τοπική αλλά και ευρύτερη κοινωνία για να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Παρόλο που φημολογείται πως οι γενιές μας χαρακτηρίζονται από την απάθεια και την απαξίωση και αυτή η άποψη επικρατεί κατά κύριο λόγο τα τελευταία χρόνια, αποδείξαμε πως κάπου, κάποιοι νέοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι, είτε είναι λίγοι είτε πολλοί, δεν αρκούνται και δεν επαναπαύονται, διψάνε για την γνώση, παλεύουν με τα δεινά της καθημερινότητας και προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αύριο, παρά τις όσες δυσκολίες της εποχής.

Ξεκινήσαμε λίγοι, μα στην πορεία αυτήν μας την προσπάθεια δραστηριοποίησης και αφύπνισης της νεολαίας, την αγκαλιάσατε πολλοί !

Τώρα αφήνουμε το δικό μας στίγμα …

Οι νέοι άνθρωποι είναι εδώ και έπεται συνέχεια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση