Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης, ηλικίας 50 χρόνων,  που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που πιθανότατα οδηγούσε ο 50χρονος, ένα ασημί Mercedes, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο λίγο έξω από τα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου, πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει παρακάτω το cretapost, στο σημείο όπου βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο πολυτελές όχημα, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Άνω και Κάτω Καλεσσών, υπάρχουν στο οδόστρωμα σπασμένα γυαλιά, πιθανώς από το τζάμι ενός από τα οχήματα που ενεπλάκη στην υπόθεση, είτε δηλαδή του επιχειρηματία είτε των άγνωστων δραστών, καθώς και ίχνη από τις ρόδες. Όλα τα ευρήματα εξετάζονται με προσοχή από τις διωκτικές αρχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην πολύ σοβαρή υπόθεση απασχολείται το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στον νομό Ηρακλείου.

apagogh3
Το σημείο που στήθηκε η ενέδρα σε βάρος του 50χρονου επιχειρηματία

Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου δύο οχήματα, ένα BMW και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται στο Ηράκλειο ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης που θα συμβάλει στην επιτελική διαχείριση της υπόθεσης.

Μέχρι και αυτήν την ώρα πάντως κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια του 50χρονου επιχειρηματία δηλώνοντας ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επικοινωνία του ίδιου του 50χρονου με τους συγγενείς του, ούτε καν τηλεφωνική, ενώ το κινητό του τηλέφωνο εμφανίζεται απενεργοποιημένο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση