HomeΚΡΗΤΗΕπί τάπητος η λειτουργία του ΙΚΑ και του ΕΟΠΠΥ στο Ηράκλειο

Επί τάπητος η λειτουργία του ΙΚΑ και του ΕΟΠΠΥ στο Ηράκλειο

Επισκέψεις και επαφές του βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ και στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με στόχο την καλύτερη και δια ζώσης ενημέρωση για τα θέματα λειτουργίας των δύο υπηρεσιών.

Κατά την επίσκεψη του στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ συναντήθηκε με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ά Τακτικού Υποκαταστήματος Ηρακλείου Μαρία Ηλιάκη, τον Αντιπρόεδρο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων Γεώργιο Σκουλά και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η υποστελέχωση  του τμήματος που έχει και ως συνέπεια τον ελλιπή έλεγχο της ανασφάλιστης εργασίας, αλλά και ζητήματα μηχανοργάνωσης των υπηρεσιών, όπως το πληροφοριακό σύστημα και η διασύνδεση με τον ΕΦΚΑ.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε επίσης τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου και συναντήθηκε με την διευθύντρια κα. Γεωργία Παπαδάκη, αλλά και με εργαζόμενους, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τα θέματα μηχανοργάνωσης και της σύστασης Γραφείου Ελεγκτών Ιατρών εντός του κτηρίου του Ε.Ο.Π.Π.Υ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης, αφού ενημερώθηκε και άκουσε τα ζητήματα που τέθηκαν, και αφού έδωσε το περίγραμμα για τις κεντρικές πολιτικές των αρμόδιων δύο Υπουργείων, δεσμεύτηκε και εξήγησε πως θα κινηθεί για την αντιμετώπιση των θεμάτων που τέθηκαν, ενώ επέμεινε στην ανάγκη άμεσης επίλυσης ζητημάτων που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και στην ενίσχυση και βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας του πολίτη.

hgoumenidhs-ika

Διαφήμιση
Διαφήμιση