HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά προς Γερμανία: Δείξτε λίγη ευελιξία για να κλείσει η αξιολόγηση

Γεννηματά προς Γερμανία: Δείξτε λίγη ευελιξία για να κλείσει η αξιολόγηση

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» η συνάντηση λέει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του SPD και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και την ανάγκη περαιτέρω εμβάθυνσης και ενοποίησης με πολιτικές δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης, που θα βάλουν τέλος στις πολιτικές λιτότητας.

«Στο πλαίσιο αυτό ζήτησα η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρώπη συνολικά να επιδείξουν την υψηλότερη δυνατή ευελιξία, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επίσης, επισήμανε στον κ. Γκάμπριελ την ανάγκη η ΕΕ να επιδείξει σθεναρή στάση απέναντι στην προκλητική στάση και τις απειλές της τουρκικής ηγεσίας.

«Είναι αυτονόητο ότι ευχήθηκα στον κ. Γκάμπριελ για τη νίκη του SPD στις επικείμενες εκλογές στη χώρα τους» σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση