HomeΕΛΛΑΔΑΒενιζέλος: Η αξιολόγηση δε θα κλείσει – Υπάρχει θέμα με την απεικόνιση του χρέους

Βενιζέλος: Η αξιολόγηση δε θα κλείσει – Υπάρχει θέμα με την απεικόνιση του χρέους

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί μια υποδόρια δραχμοφιλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά τη γνώμη μου η αξιολόγηση δε θα κλείσει ποτέ και αν υπάρξει μια τυπική συμφωνία θα είναι απλά για μία δόση και τίποτα παραπάνω, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Βενιζέλος και προσέθεσε ότι σε κάθε περίπτωση δε θα αλλάξει τίποτα στη χώρα αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση

Στο πλαίσιο αυτό, επισήμανε ότι ουσιαστικά η κυβέρνηση συζητά ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει λύσει το θέμα του χρέους. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για τριπλή αξιολόγηση με τους χειρότερους δυνατούς όρους στους οποίους οδήγησαν τη χώρα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχει success story, ακόμη κι αν ενόψει αδιεξόδου ο πρωθυπουργός κάνει στροφή, συνέχισε στο σκεπτικό του και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως καλλιεργεί μια υποδόρια δραχμοφιλία.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική και στη θέση της ΝΔ πως δε θα ψηφίσει τα μέτρα, αλλά θα τα εφαρμόσει. Αυτό δεν είναι πλατφόρμα για το μέλλον της χώρας, σημείωσε.

«Πρέπει να απεικονιστεί σωστά το χρέος, ώστε να έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να αναπτυχθεί η χώρα» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητώντας πολιτική αλλαγή και συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση