Σε δις ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού τον Φεβρουάριο του 2015 στο σπίτι τους στο Σφηνάρι στην Κίσαμο.

Το δικαστήριο έκρινε τους δύο άνδρες ένοχους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή καταδικάζοντας τον καθένα από αυτούς σε δις ισόβια. Επίσης, καταδικάστηκαν και για την απόπειρα ληστείας σε φυλάκιση τεσσάρων ετών έκαστος.

Όσον αφορά στον 49χρονο σήμερα γιο του θύματος από προηγούμενο γάμο του με άλλη γυναίκα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την απόπειρα ληστείας σε βάρος του πατέρα του και της συζύγου του επιβάλοντάς του ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 49χρονος αθωώθηκε για τις κατηγορίες που σχετίζονταν με τις δολοφονίες του πατέρα και της μητριάς του.

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος γιος του θύματος μετέβη μαζί με τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του στις 15 Φεβρουαρίου 2015 στο σπίτι του πατέρα του στο Σφηνάρι και ενόσω οι άλλοι δύο προχωρούσαν στο ειδεχθές έγκλημά τους, εκείνος περίμενε έξω μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φθάσει στην περιοχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση