HomeHL-SportsΕργοτέλης – Ηλυσιακός 3 0

Εργοτέλης – Ηλυσιακός 3 0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες ξεπέρασαν με 3-0 το εμπόδιο του Ηλυσιακού

Το καθήκον του έκανε ο Εργοτέλης στην 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας την Κυριακή με 3-0 τον Ηλυσιακό στο Παγκρήτιο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο κάθισε ο Σταύρος Λαμπράκης, με τους γηπεδούχους να πιάνουν για την ώρα κορυφή με 43 βαθμούς κι ενώ εκκρεμεί το ματς του Ιωνικού ενάντια στη Ρόδο, με τους Νικαιώτες να έχουν 42.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπασπύρου δεν μπόρεσε να κάνει θετικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας των Ιλισίων, που με 15 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση μαζί με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή για τους Ηρακλειώτες καταγράφηκε στο 4ο λεπτό, με τον Λεάλ να εκτελεί φάουλ και τον Βελλίνη να πιάνει την κεφαλιά-ψαράκι, για να φύγει η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

Στο 15′ ο Κατσικοκέρης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μετά από πάσα του Βελλίνη, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο, για να καρποφορήσει εντέλει η υπεροχή των Κρητικών στο 23′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Πιπίνη στη μεγάλη περιοχή και ο Λεάλ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κατσικοκέρης έπιασε ένα δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Σηφάκης, ενώ στο 37′ ο Πιπίνης βρήκε πάλι την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, δόθηκε το πέναλτι και ο Κατσικοκέρης αυτή τη φορά ήταν ο σκόρερ για να γράψει το 2-0 στο 38ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης κατέβασε… ταχύτητα και προτίμησε να διαχειριστεί το προβάδισμά του ροκανίζοντας το χρόνο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν.

Το θέαμα ήταν πολύ κακό, δεν υπήρχαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, αλλά τελικά στο 90′ ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς ο Σηφάκης απέκρουσε αρχικά ένα σουτ του Βελλίνη και στην επαναφορά ο Καϊμακαμούδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, μια και στο 90’+2 αποβλήθηκε ο Φλέγγας.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης αντί του τιμωρημένου Σούλη Παπαδόπουλου): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος (75′ Ρουσάκης), Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης (87′ Καϊμακαμούδης), Λεάλ (44′ Mπρατσιάνι), Βελλίνης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Γραμματίκας (68′ Mέξης), Ντούμπερετ, Πιπίνης, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (52′ Ρόπας), Φλέγγας, Ιωάννου, Θαναηλάκης (80′ Κάλφας), Μάλτσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση