HomeΣΠΟΡAποδοκιμασίες και κράξιμο σε όλους μετά τη λήξη: «Βαριά, βαριά του ΟΦΗ η φανέλα…»

Aποδοκιμασίες και κράξιμο σε όλους μετά τη λήξη: «Βαριά, βαριά του ΟΦΗ η φανέλα…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασε ο κόσμος της κρητικής ομάδας μετά και την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, το Σάββατο το απόγευμα, στο «Γεντί Κουλέ», που κατέστησε πλέον τον στόχο της ανόδου σε άπιαστο όνειρο για τον ιστορικό σύλλογο.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες ήρθαν μετά το τελείως άστοχο σουτ του Ιμπαν Ράντι στο 91’ και έγιναν πολύ πιο έντονες έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Απόστολου Σημαιάκη από τη Χαλκιδική.

Το σύνθημα «βαριά, βαριά του ΟΦΗ η φανέλα και όσοι δεν μπορείτε να…», ακούστηκε δυνατά από τη Θύρα 4, την ώρα που οι παίκτες κατευθύνονταν στη φυσούνα για τ’ αποδυτήρια, σύνθημα το οποίο συνοδεύτηκε με έντονα σφυρίγματα. Αποδοκιμασίες και κράξιμο σε όλους συνέθεσαν το σκηνικό μετά τη λήξη.

Τα άκουσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης που κάθονταν απογοητευμένος στο κόρνερ, μέλη της διοίκησης, οι περισσότεροι τα είχαν με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Ζερβάκη, αλλά και ποδοσφαιριστές, όπως ο Ανέστης Νάστος την ώρα που κατέβαινε για τα’ αποδυτήρια. Νάστος που ενώ ήταν στην 20μελή αποστολή, έμεινε εκτός 18άδας από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ένταση υπήρξε και στ’ αποδυτήρια με τις πολύ δυνατές φωνές ν’ ακούγονται έντονα μέχρι την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση