HomeHL-9Δεν ξεχνούν τον Στίβεν…και ψάχνουν στον πάτο του πηγαδιού για νέα στοιχεία

Δεν ξεχνούν τον Στίβεν…και ψάχνουν στον πάτο του πηγαδιού για νέα στοιχεία

Στελέχη των βρετανικών αρχών ξεκινούν νέες έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινάει για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου του 20χρονου Στίβεν Κουκ, που έχασε τη ζωή του την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2005 και ο σκελετός του βρέθηκε 11 χρόνια αργότερα σε πηγάδι στην περιοχή των Μαλίων.

Κλιμάκιο των βρετανικών αρχών βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο νησί και μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με τις τοπικές αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, ξεκινάει νέες έρευνες από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων.

Συγκεκριμένα οι Βρετανοί πρόκειται να εστιάσουν τις έρευνες τους στο πηγάδι, που βρέθηκε ο σκελετός του Στίβεν, αλλά και στη γύρω περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ, που ο Στίβεν χωρίστηκε από τους φίλους του και έχασε τη ζωή του.

Ωστόσο οι βρετανικές αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ευρήματα που έχουν στη διάθεση τους, αλλά λαμβάνοντας και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ώστε να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τις συνθήκες θανάτου του, ικανοποιώντας την επιθυμία της οικογένεια του Στίβεν, η οποία ζητάει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα, που τη βασανίζουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση