HomeHL-9Για καλό σκοπό η χοροεσπερίδα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Για καλό σκοπό η χοροεσπερίδα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Το Σάββατο 1η Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την περσινή εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδωνας», διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στο κέντρο διασκέδασης “Αναδρομές” στο Ηράκλειο την ετήσια χοροεσπερίδα της με το συγκρότημα του λαϊκού καλλιτέχνη Νίκου Μακρόπουλου, διαθέτοντας αυτή τη φορά τα έσοδα της εκδήλωσης στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Ηλιαχτίδα”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα μέλη της Ένωσής, που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ θα βραβευθούν επιπλέον και τα τέκνα των μελών του σωματείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της Χώρας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2016.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας καλεί συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, βοηθώντας έτσι μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο την παρούσα περίοδο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Τιμή πρόσκλησης : 20 €

Φιάλη (ουίσκι ή βότκα) ανά τέσσερις προσκλήσεις συνοδεία φρουτοσαλάτας, ξηρούς καρπούς και ποικιλία τυριών

Δεύτερη φιάλη : 60 €

Διαφήμιση
Διαφήμιση