HomeHL-LifestyleΗ ξέφρενη διασκέδαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στις Άλπεις

Η ξέφρενη διασκέδαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στις Άλπεις

Ο 34χρονος party animal έβαλε φωτιά στην πίστα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις χορευτικές του επιδόσεις επέδειξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια ταξιδιού του με φίλους στην Ελβετία. Μέσα στο κλαμπ Farinet, στο θέρετρο Verbier, ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας καταγράφηκε να «τα σπάει» σε χιπ χοπ ρυθμούς, υπό τους ήχους του τραγουδιού «I Got 5 On It», πριν περάσει σε dance μουσική.

Μπορεί ο 34χρονος να διασκέδασε με την ψυχή του με τους φίλους του στις Άλπεις, τα μέσα ενημέρωσης ωστόσο εστιάζουν και στις παρουσίες γύρω του και κυρίως την 24χρονη Sophie Taylor, μοντέλο από την Αυστραλία, με την οποία ο Γουίλιαμ έκανε «high five» κατά τη διάρκεια γεύματος στο εστιατόριο La Vache. Η Taylor, σύμφωνα με τη Daily Mail, εργάζεται στο Farinet όπου ο πρίγκιπας και οι φίλοι του διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βάζοντας φωτιά στην πίστα.

william-alpeis4

Πιστεύεται πως η Κέιτ και τα παιδιά είχαν μείνει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εκδρομής του Γουίλιαμ, και πως ο πρίγκιπας επέστρεψε χθες το απόγευμα.

Για το αν θα υπάρξει… κρεβατομουρμούρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Είναι σίγουρο πάντως πως ο 34χρονος Γουίλιαμ θα δεχθεί κριτική για το ταξίδι του αυτό, κυρίως επειδή δεν παρέστη στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, στo Αβαείο του Γουέστμινστερ.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση