HomeHL-SportsΤι αναμένεται να δούμε στους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αυτήν την εβδομάδα.

Τι αναμένεται να δούμε στους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αυτήν την εβδομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Μετά τους εκπληκτικούς αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας , από τους οποίους ξεχώρισε φυσικά , η επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα , το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα με 4 ακόμα αγώνες.

Την Τρίτη θα αναμετρηθούν Γιουβέντους-Πόρτο και Λέστερ-Σεβίλλη ενώ την Τετάρτη, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μονακό – Μάντσεστερ Σίτυ.

Ας δούμε αναλυτικά τι πρόκειται να συμβεί στους αγώνες αυτούς και ποιες ομάδες είναι φαβορί για να προκριθούν.

Γιουβέντους- Πόρτο : Οι Μπιανκονέρι , υποδέχονται στην Ιταλία την Πόρτο , στην ρεβάνς του 0-2 της Πορτογαλίας , όντας το απόλυτο φαβορί για πρόκριση. Και αυτόν τον τίτλο θέλουν να επιβεβαιώσουν , προερχόμενοι από νίκη μισό τίτλο κόντρα στην Μίλαν με πέναλτι στο 97ο λεπτό στο Καμπιονάτο.

Και οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν Παρασκευή , οπότε θα είναι  ξεκούραστες στον αποψινό αγώνα κάτι που υπόσχεται καλό θέαμα και ανοιχτό παιχνίδι αφού η Πόρτο θα αναζητήσει γρήγορο γκολ για να ελπίζει στο θαύμα της ανατροπής.

Οι Πορτογάλοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Τέλες που αποβλήθηκε στην Πορτογαλία , ενώ η Γιούβε , χωρίς τον Στουράρο και με τον Κιελίνι ανέτοιμο.

Η Γιουβέντους είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση και θέλει να το συνδυάσει με μια δεύτερη νίκη που θα δώσει και χαρά στους φιλάθλους της.

Φαβορί για πρόκριση : Γιουβέντους

 

Λέστερ-Σεβίλλη :  Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας , υποδέχεται την μόνιμη κάτοχο του Europa  League , στην ρεβάνς του 1-2 του Σάντσεθ Πιθχουάν , με πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει όμως από εκείνη την αναμέτρηση.

Η Λέστερ , απέλυσε τον Ρανιέρι , έχει ως μόνιμο προπονητή τον υπηρεσιακό Κρεγκ Σέξπιρ , έχει κάνει σερί νικών και θέλει όσο τίποτα την πρόκριση για να συνεχίσει αυτό το όνειρο που άρχισε πέρυσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Σεβίλλη είναι πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα από τους Άγγλους και με όπλο το 2-1 του πρώτου αγώνα , θέλει να κυνηγήσει ένα γκολ που θα ισχυροποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της

Από την Λέστερ θα απουσιάσει ο Μεντί ενώ από την Σεβίλλη ο Τρεμουλινάς.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για την πρόκριση στην αναμέτρηση αυτήν, καθώς το εκτός έδρας γκολ του Βάρντι και η αλλαγή στην ψυχολογία των Αλεπούδων μετά την αποπομπή Ρανιέρι ,ισοσταθμίζουν κάπως την διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων.

Φαβορί για πρόκριση : 50-50

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν :  Στο Βιθέντε Καλδερόν , η Ατλέτικο , θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που της έδωσε το 4-2 στην Μπάι Αρένα και να κλειδώσει την πρόκριση.

Οι Γερμανοί αναζητούν ένα θαύμα , καθώς θέλουν ουσιαστικά νίκη με 3 γκολ στην έδρα μιας ομάδας με μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη.

Οι Ροχιμπλάνκος θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες καθώς θα λείψουν ο τιμωρημένος Γκάμπι , οι τραυματίες Αουγκούστο Φερνάντες και Τιάγκο ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Γκαμειρό .

Για τις Ασπιρίνες θα λείψει ο τραυματίας Τα και ο εδώ και καιρό τιμωρημένος Τσαλχάνογλου.

Απόλυτο φαβορί παρόλα αυτά παραμένει η Ατλέτικο , κάτι που εκτός απροόπτου θα επιβεβαιωθεί αύριο το βράδυ.

Φαβορί για πρόκριση : Ατλέτικο Μαδρίτης

 

Μονακό-Μάντσεστερ Σίτυ : Πρόκειται για τον επαναληπτικό ενός εκπληκτικού αγώνα , όπου η Μονακό αν και προηγήθηκε 2 φορές δεν άντεξε και έχασε με 3-5 στο Μάντσεστερ .

Αυτό το αποτέλεσμα έχει δώσει στους Πολίτες τον τίτλο του φαβορί , αν και με αυτήν την Μονακό δεν μπορεί να είναι ποτέ κανείς σίγουρος καθώς έχει δείξει ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Για τους Μονεγάσκους θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γκλικ , και οι τραυματίες Μποσίλια και Καρίγιο ενώ για την Σίτι , οι Κομπανί και Ζέσους.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα λόγω της διαφοράς των 2 γκολ που ξεκινάει την αναμέτρηση.

Όμως η Μονακό έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και όλα θα κριθούν στο γήπεδο

Φαβορί για πρόκριση : Μάντσεστερ Σίτι

Οι αγώνες αυτής της βδομάδας θα κρίνουν ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν , τις Ρεάλ , Μπάγερν , Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά .

Η κλήρωση της Παρασκευής , αναμένεται να αναδείξει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση