HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Ο χειριστής του γερανού που σκοτώθηκε φώναξε σε συνάδελφό του να τρέξει να σωθεί

Θεσσαλονίκη: Ο χειριστής του γερανού που σκοτώθηκε φώναξε σε συνάδελφό του να τρέξει να σωθεί

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον συνάδελφο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ένας συνάδελφος του 50χρονου χειριστή γερανού ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας όταν το όχημά του ανατράπηκε εγκλωβίζοντας τον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος χειριστής είδε το όχημά του να ανατρέπεται όταν κατά τη διάρκεια μετακίνησης φορτηγού, το γερανοφόρο δεν άντεξε το βάρος, γύρισε ανάποδα και το κουβούκλιό του συνετρίβη σε δύο μεγάλες τσιμεντένιες δοκούς.

Σύμφωνα με το thessnews.gr ο Γ.Μ. έγραψε στο Facebook ότι ο άτυχος 50χρονος του φώναξε να τρέξει μακριά όταν αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν έτοιμο να ανατραπεί. «Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτηση του Γ.Μ.

«Αγαπητοί φίλοι μου πριν μια ώρα περίπου γράφτηκε ο επίλογος σε ένα άσχημο ατύχημα στον χώρο εργασίας μου στο μετρό Καλαμαριάς (αιγαίου με πόντου) όπως ήδη έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ με το χειρότερο αποτέλεσμα.

Ένας χειριστής γερανού στην προσπάθεια του να ανελκύσει από το βάθος του μετρό ένα φορτηγό με παπαγάλο, ίσως από λάθος εκτίμηση του βάρους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα στην καμπίνα του μηχανήματος.

Φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο.

Η ανάρτηση γίνεται γιατί στο παραπάνω περιστατικό είχα άμεση συμμέτοχη βοηθώντας πάνω από το σκάμμα και ακριβώς μπροστά από τον γερανό στο να αποφύγει τα εμπόδια που υπάρχουν στο ανέβασμα κάθε υλικού από το σκάμμα.

Ευτυχώς ειδοποιήθηκα έγκαιρα από τον εκλιπόντα ότι θα ανατραπεί ο γερανός και λέγοντας μου να τρέξω μακριά γρήγορα γλύτωσα το λιώσιμο από τον γερανό βάρους 30 τόνων περίπου που 2 δεύτερα μετά έκανε λιώμα τα πάντα στο διάβα του.

Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός.

Μια λαμπάδα στο ύψος μου ίσως με ηρεμήσει από το σοκ που έπαθα και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δυστυχώς όμως ο Παναγιώτης δεν με άκουσε όταν του είπα να πηδήξει έξω βλέποντας τον γερανό να πέφτει αργά στην αρχή και βίαια μετά στο σκάμμα. Ακράδαντα πιστεύω μου ότι προλάβαινε σίγουρα»

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση