Σε αποθήκη στο Φόδελε βρέθηκαν οι ζωοτροφές που κλάπησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από φορτηγό σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost.

Πρόκειται για 25 τόνους ζωοτροφές που αφαίρεσαν άγνωστοι από σταθευμένο φορτηγό της εταιρείας “ΒΙΟΖΩΕΛ” στην παραλιακή του Φόδελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι άνδρες της αστυνομίας αξιοποιώντας κατάλληλα τις πληροφορίες έκαναν έλεγχο στην συγκεκριμένη αποθήκη όπου και εντόπισαν το κλεμμένο φορτίο.

Όπως είχε αναφέρει το cretapost η αξία των ζωοτροφών φτάνει τις 13.000 ευρώ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Το χρονικό

Την Παρασκευή το πρωί το φορτηγό της εταιρείας ξεκίνησε μια ακόμη προγραμματισμένη μεταφορά εμπορεύματος από τη βασική μονάδα παραγωγής στις Μαργαρίτες με κατεύθυνση εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο. Στη μέση της διαδρομής ωστόσο, ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε ότι το βαρύ όχημα είχε υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε σε ασφαλές σημείο στην περιοχή του Φόδελε και ο οδηγός αποχώρησε. Όταν το πρωί του Σαββάτου επέστρεψε στο σημείο που το είχε αφήσει μαζί με έναν μηχανικό για την αποκατάσταση της βλάβης διαπίστωσε έντρομος ότι άγνωστοι δράστες είχαν καταφέρει να κόψουν τους ιμάντες του φορτηγού που κρατούσαν ασφαλισμένο το εμπόρευμα και να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου που υπολογίζεται σε περίπου 25 τόνους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση