HomeΣΠΟΡΝίκος Παπαδόπουλος: «Θα κερδίζουμε εμείς και θα περιμένουμε»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Θα κερδίζουμε εμείς και θα περιμένουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυσαρεστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ο προπονητής του ΟΦΗ που κρατά το δεύτερο μέρος  – Τι δήλωσε ο Μάνος

Την πέμπτη σερί νίκη του έστω και πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 πήρε ο ΟΦΗ σε βάρος του Πανελευσινιακού, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κρατά μόνο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο τεχνικός των Κρητικών δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ουσιαστικά το πρώτο 45λεπτο και δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Πρέπει να το προσέξουμε αυτό και να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, να έχουμε καλύτερο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλύτερα και με την αλλαγή σχηματισμού, κάναμε αυτό που έπρεπε».
Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Για μας, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που κερδίσαμε. Αφήνουμε αυτό το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συνεχίζουμε.

Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος. Είμαστε ακόμη πίσω. Είμαστε όμως ομάδα με βαριά φανέλα. Θα κερδίζουμε εμείς και θα περιμένουμε να χάσουν βαθμούς οι άλλοι».
Βλέπει ήδη Τρίκαλα ο Μάνος

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Μάνος έστρεψε το ενδιαφέρον του στο ματς που ακολουθεί με τα Τρίκαλα, με στόχο το 6 στα 6.

«Είχαμε ένα παιχνίδι που δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, στην ανάπαυλα διορθώσαμε τα λάθη μας, ο προπονητής μας είπε που υστερεί ο αντίπαλος και πετύχαμε τρία γκολ.

Κάναμε το 5Χ5, υποδεχόμαστε τα Τρίκαλα, μπορούμε να ελπίζουμε μετά την απώλεια του Απόλλωνα και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε για το 6Χ6», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε σε συνεργασία με τον Βαλλιάνο, σχολίασε: «Είμαστε μαζί από το καλοκαίρι, γνωρίζω καλά που πάνε οι σέντρες του και σκόραρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση