HomeΕΛΛΑΔΑΚυψέλη: Είδα το όπλο και δε μίλησα καθόλου, λέει ο πράκτορας του ΟΠΑΠ για την ληστεία

Κυψέλη: Είδα το όπλο και δε μίλησα καθόλου, λέει ο πράκτορας του ΟΠΑΠ για την ληστεία

Το βράδυ της Τετάρτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τρόμο έζησε ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κυψέλη, όταν χθες το βράδυ ένας άντρας με κουκούλα μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου, πήρε τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο ληστής δεν φοβήθηκε ούτε τους πελάτες του καταστήματος που εκείνη την ώρα έβλεπαν ποδόσφαιρο και απειλώντας τους με το όπλο, ακινητοποίησε τους πάντες.

«Ήταν περίπου στις 23:10… Είχαμε δύο πελάτες μέσα. Φορώντας την κουκούλα του μπουφάν του ήρθε εδώ στο ταμείο και με την απειλή του όπλου μου πήρε τα λεφτά…» είπε ο άτυχος ιδιοκτήτης του πρακτορείου της οδού Ραγκαβή.

Ο ληστής, που ήταν μέτριου αναστήματος, όταν απείλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους πελάτες μίλησε καθαρά ελληνικά ενώ έφυγε πεζός, προς άγνωστη κατεύθυνση, με λεία 2.100 ευρώ.

«Με το που μπήκε μέσα με την κουκούλα στις έντεκα το βράδυ κατάλαβα ότι κάτι κακό θα γίνει… είδα το όπλο και δεν μίλησα καθόλου… τι να έκανα; Και άμα πυροβολούσε;» είπε σοκαρισμένος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, η Κυψέλη είναι μια δύσκολη περιοχή όπου η εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι περιορισμένη τις βραδινές ώρες και τις πρωινές περιορίζεται σε απλές βόλτες των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση