HomeHL-GreeceΕπαφές Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες – Με ποιους θα συναντηθεί

Επαφές Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες – Με ποιους θα συναντηθεί

Στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαφές με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.).

Το πρωί της Πέμπτης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί, στις 9 το πρωί, τοπική ώρα, με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι. Ενώ το μεσημέρι, στις 14:30, θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Επίσης, στο περιθώριο της Συνόδου της ΕΛΚ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Οι συναντήσεις αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εντάσσονται, σύμφωνα με συνεργάτες του, στο πλαίσιο των διεθνών επαφών, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τους εταίρους και συμμάχους της χώρας μας για τις εσωτερικές και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και για τις πάγιες ελληνικές θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έθεσε τόσο στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ όσο και στους επικεφαλής των διπλωματικών αντιπροσωπειών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ζήτημα της κλιμακούμενης προκλητικότητας της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση