HomeHL-SportsΤέλος κι επίσημα ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

Τέλος κι επίσημα ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Οι λόγοι που ο Πορτογαλος είδε την πόρτα της εξόδου δεν περιορίζονται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σαφέστατα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Τούμπα γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του (σ.σ.: είχαν προηγηθεί αυτές από την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο), αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση της απόλυσής του ήταν οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Με αυτές ο Μπέντο άφησε αιχμές κατά της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», που μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, δια στόματος, μάλιστα, του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον είχε στηρίξει απόλυτα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ήταν θέμα χρόνου το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, που εν τέλει επισημοποιήθηκε σήμερα, λίγες ώρες μετά τους μύδρους που εξαπέλυσε ο Τσόρι Ντομίνγκες, εναντίον του πρώην πλέον προπονητή των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση