HomeΣΠΟΡΕρμής Ζωνιανών Εθνικός 1-0

Ερμής Ζωνιανών Εθνικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους τρεις βαθμούς πήρε την Κυριακή  ο Ερμής Ζωνιανών, κερδίζοντας εντός έδρας τον Εθνικό με 1-0 για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 10′ ο Βουτσινάς έδιωξε εντυπωσιακά τόσο την κεφαλιά του Τοπούζη όσο και το σουτ του Πλουσή στην επαναφορά.

Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών έδειξε εκ νέου τα αντανακλαστικά του στο 35′ σε σουτ του Ρόβα, ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία του και στο 55′ μετά το σουτ που έκανε ο Ταβλαδωράκης.

Ο Εθνικός είχε τη δική του μεγάλη στιγμή στο ματς με το δοκάρι του Μάναλη στο 86ο λεπτό, για να πάρει τελικά το τρίποντο ο Ερμής λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Συγκεκριμένα στο 90’+2 ήταν ο Πασιαλής εκείνος που με κοντινό σουτ βρήκε δίχτυα κι έτσι η ομάδα του Γιώργου Πετράκη με 30 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση με την Προοδευτική.

Από την πλευρά του, ο Εθνικός με 31 είναι ένα σκαλί πιο πάνω στην κατάταξη.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης (43′ Χατζηβασίλης), Γεμιστός (80′ Καραγκιόζι), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης, Γιακουμάκης, Ρουσσάκης, Τοπούζης, Ρόβας, Πλουσής Δ. (52′ Πασιαλής).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Μπεχλιβάνης, Μαρτίνος, Κομνηνός (65′ Ντούλιας), Λεωνιδόπουλος, Μάναλης, Χατζησάββας, Παυλάκης (90′ Πίσσας)

Διαφήμιση
Διαφήμιση