HomeHL-PsilaΔεν είναι όλοι ίδιοι… με τον ΕΝΑΝ!

Δεν είναι όλοι ίδιοι… με τον ΕΝΑΝ!

Κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. η είδηση ότι στο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών, που εξαρθρώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Κρήτη, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ένας αστυνομικός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα τέτοιο γεγονός από τότε μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συναδέλφων του, οι οποίοι προβληματίζονται πώς οδηγείται κάποιος για κάποια παραπάνω χρήματα στο εισόδημα του, να παίζει το “κεφάλι” του κορώνα γράμματα, να κινδυνεύει να διασυρθεί και στο τέλος να χάσει και τη δουλειά του.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που περνούσε απαρατήρητος, όχι ιδιαιτέρως γνωστός ανάμεσα στους συναδέλφους του, που όπως έχουμε μάθει, ενώ υπηρετούσε στην Αθήνα, είχε ζητήσει να μετατεθεί στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, που υπηρετούσε τώρα, προφανώς για τους “δικούς” του λόγους.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους φαινόμενα και τέτοιες συμπεριφορές ενστόλων, όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, είναι καταδικαστέες και πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά.

Πάντως κάθε φορά που τέτοιες παράνομες δραστηριότητες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στη σύλληψη ατόμων, που ανήκουν σε κάποιο σώμα ασφαλείας, η κοινωνία τρέχει να καταδικάσει τους πάντες, λέγοντας ότι η διαφθορά και η παρανομία “ζει και βασιλεύει” ακόμη και σε εκείνους, που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της προστασίας του πολίτη από τέτοιου είδους φαινόμενα και την τήρηση των νόμων.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνούν ότι επειδή βρίσκεται κάποιος, που αναπτύσσει παράνομη δραστηριότητα και παρεκκλίνει του καθήκοντος του, δε σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο!!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση