HomeHL-9Εθιμοτυπική μεν … συνάντηση ουσίας δε

Εθιμοτυπική μεν … συνάντηση ουσίας δε

Τα είπαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μεταστέγαση των υπηρεσιών του επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, η αντιμετώπιση προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθημερινότητα των πολιτών ιδιαίτερα στο ευαίσθητο κομμάτι της κυκλοφορίας στην πόλη, καθώς και το ζήτημα της διαχείρισης ανεπιτήρητων ζώων, κυριάρχησαν στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβός με το νέο αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ. Μ. Παπαδάκη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η μέχρι σήμερα καλή συνεργασία με τους επικεφαλής της ελληνικής αστυνομίας στο νομό, θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο δεδομένου ότι ο  νέος Αστυνομικός Διευθυντής, έχει υπηρετήσει για σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης στο Λασίθι και κατά συνέπεια γνωρίζει σε ικανοποιητικό βαθμό τα προβλήματα του νομού.

Επίσης ο ίδιος ευχόμενος καλή επιτυχία στον Αστυνομικό Διευθυντή, τον ενημέρωσε  για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή με στόχο την εξεύρεση ακινήτου, που θα δοθεί για την στέγαση των υπηρεσιών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση