HomeHL-SportsΓεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ ενόψει Καλλονής

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ ενόψει Καλλονής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό που είχαν την Καθαρή Δευτέρα, επιστρέφουν  στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή.

Μετά απο τρείς συνεχόμενες νίκες (Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Κισσαμικός) ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει το σερί του και στα επόμενα παιχνίδια.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, αναμένεται την Τρίτη, να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν, μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Συγκεκριμένα, ο Μιλοσάβλιεφ, έχει δεχθεί ένα χτύπημα στην λεκάνη (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και οι εξετάσεις που θα κάνει θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Μάνος έχει ενοχλήσεις στο πόδι (κράμπες), αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, όπως και ο Κομεσίδης, που ένοιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό.

Απο τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο Βουό, ο οποίος έχει ξεκινήσει θεραπεία, ενώ ο Ογκμποε, ο οποιος ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, δείχνει να επιστρέφει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία και δεν υπολογίζεται, ούτε για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση