HomeHL-9Ο 11ος Κνώσσειος Ημιμαραθώνιος από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Ο 11ος Κνώσσειος Ημιμαραθώνιος από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Για αγόρια και κορίτσια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 11ος ΚΝΩΣΕΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ πραγματοποιούνται την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού μέχρι το Ηράκλειο για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και τελειώνουν αυστηρά το Σάββατο 4 Μαρτίου παρακαλούνται οι Ηρακλειώτες αθλητές να δηλώσουν την συμμετοχή τους έγκαιρα.

Για λόγους οργανωτικούς οι συμμετοχές κλείνουν την Πέμπτη 2/3.

Αριθμούς και τσιπάκι θα πάρουν μία ώρα πριν την εκκίνηση μόνο αθλητές εκτός Ηρακλείου

Aθλητές που δεν έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους δεν θα μπορούν να πάρουν από την Κνωσό αριθμό και θα τρέξουν χωρίς τσιπάκι και δεν θα περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα

Επίσης οι αθλητές εκτός Ηρακλείου που θα παραλάβουν τον αριθμό τους από την Κνωσό θα πρέπει να τον έχουν παραλάβει το αργότερο μέχρι τις 09:00 μισή ώρα πριν την εκκίνηση (για τεχνικούς λόγους)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής: Μπορείτε να δηλώνετε μέσω του sait fecebook Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων & 6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).

Παραλαβή αριθμών για τον αγώνα: Παρακαλούνται τα σχολεία της πόλης μας και οι οικογένειες να αποστέλλουν την συμμετοχή τους στην Δ/νση [email protected] Επίσης την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα από 2/3 έως 4/3 μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό και το αναμνηστικό δίπλωμα α) από την Πύλη Ιησού οδός Έβανς και Πλαστήρα γωνία (έκθεση Νίκου Καζαντζάκη του Δήμου Ηρακλείου)

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Κνώσειος Ημιμαραθώνιος και ο 3ος οικογενειακός δρόμος στην Κρήτη (τρέξιμο και περπάτημα) 5.000 μέτρων για όλες τις ηλικίες διοργανώνουν Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

1.Ο Ημιμαραθώνιος θα γίνει κανονικά με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και με ηλικιακές κατηγορίες

2.Ο οικογενειακός αγώνας δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα που δίνει την δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες της πόλης μας αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές να λάβουν μέρος, στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος εκτός από τις οικογένειες με μαζική συμμετοχή σχολεία και φορείς από το Ηράκλειο και την Κρήτη (α έσοδα του αγώνα των 5χλμ θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ηρακλείου)

500 μ. Παιδικός αγώνας μόνο για αγόρια κορίτσια δημοτικών σχολείων

Αθλητές ανήλικοι μπορούν να λάβουν μέρος με την συνοδεία των γονέων τους η του γυμναστή απο το σχολείο που ανήκει.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

Ημιμαραθώνιος και 5χλμ με ταυτόχρονη εκκίνηση στις 09:30 από την Κνωσό

500 μέτρα 10:15 έξω από το Εργατικό κέντρο.

Διοργανωτές: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) ΔΟΠΑΦΜΑ-Η

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΘΛΑ:

Κατηγορίες για τον Ημιμαραθώνιο και έπαθλα : θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες και ηλικιακες κατηγορίες για άνδρες-γυναίκες εφήβων-νεανίδων ως 19 ως ετών 20-29,30-39 ,40-49 , 50-59 & 60+ οι πρώτοι τρεις νικητές-τριες θα λάβουν κύπελλο και μετάλλιο και ο πρώτος – πρώτη ανά κατηγορία κύπελλο- μετάλλιο δεύτερος-δεύτερη, τρίτος-τρίτη μετάλλιο και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα..

Οικογενειακός αγώνας: σε όσους τερματίσουν αναμνηστικό δίπλωμα εδω δεν θα υπάρξουν κατηγορίες-έπαθλα και βραβεύσεις.

Για τα 500μ θα βραβευθούν με κύπελλο & μετάλλιο τα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια

Έπαθλα: θα βραβευθούν ενδεικτικά οι τρείς πρώτοι άνδρες & γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλο και μετάλλιο, όλοι οι τερματίσαντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Η Μετακκίνηση όλων των αθλητών από Ηράκλειο σε Κνωσό θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

1.Η διαδρομή του αγώνα του ημιμαραθωνιου: : Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή , περνάμε πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας- πλατεία Ελευθερίας-Δικαιοσύνης -Καλοκαιρινού-62 Μαρτυρων -Γιόφυρος παραλιακή Λεοφώρος προς Αλικαρνασσό-επιστροφή- 25ης Αυγούστου- Λ.Δικαιοσύνης Καλοκαιρινού-Χανιόπορτα-Πλαστήρα -ΟΑΣΗ-Γεωργιάδη-Δημοκρατίας τερματισμός Πάρκο Γεωργιάδη.

2. Η διαδρομή του αγώνα των 5 χλμ. Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή , περνάμε πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας- τερματισμός Πάρκο Γεωργιάδη. .

3. Η διαδρομή των 500μ. Από το ύψος του Εργατικού κέντρου . Λ. Δημοκρατίας. τερματισμός Πάρκο Γεωργιάδη

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ:

για τον οικογενειακό αγώνα: Σταθμός ανεφοδιασμού με νερό στο μέσον περίπου της διαδρομής, στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Καθώς επίσης και στον τερματισμό του αγώνα.

Για τον Ημιμαραθώνιο: στα 5χλμ- 10χλμ-12-16χλμ και τερματισμό.

Στους σταθμούς ανεφοδιασμού θα υπάρχουν τα παρακάτω υλικά: στους σταθμούς 5χλμ νερό, στο 10χλμ. Νερό πορτοκαλάδα ισοτονικό, στο 15χλμ νερό μπάρες δημητριακών μπανάνες κόκα κόλα και τερματισμό νεό πορτοκαλάδα μπανάνες.

Χρονικό περιθώριο του ημιμαραθωνίου αγώνα: 2 ώρες και 30. και οικογενειακού αγώνα 50 λεπτά.

Μουσικά δρώμενα σε εκκίνηση και τερματισμό: Με την υπόκρουση μουσικής θα συνοδεύσει τους αθλητές στην εκκίνηση και το τερματισμό του αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη

για πληροφορίες τηλ: 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος διοργάνωσης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση