HomeΚΟΣΜΟΣΤέξας: Σκότωσαν οκτάχρονη, που επέζησε από τροχαίο

Τέξας: Σκότωσαν οκτάχρονη, που επέζησε από τροχαίο

O κυβερνήτης προσφέρει αμοιβή για τους φονιάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα οκτάχρονο κορίτσι που επέζησε από τροχαίο στο Τέξας έχασε δευτερόλεπτα αργότερα τη ζωή του από τα πυρά μιας άγνωστης γυναίκας.

Η μικρή Ντέμαρι Άτκινς κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της μητέρας της όταν συνέβη το τροχαίο γύρω στις δύο το πρωί του Σαββάτου στο Χιούστον. Η μητέρα της, Λατόγια Τζάρμον – Τόμας, είπε ότι τη σύγκρουση προκάλεσαν δύο άλλα οχήματα που φάνηκαν να κάνουν αγώνα ταχύτητας.

Μια οπλισμένη γυναίκα που επέβαινε σ’ ένα απ’ τα αυτοκίνητα αυτά άνοιξε πυρ κατά του Honda Accord της Τόμας, σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η Pontiac που ενεπλάκη στο τροχαίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο σημείο.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μητέρα και η κόρη της να βρέθηκαν εν μέσω διασταυρούμενων πυρών ή να έγιναν στόχος οργισμένης οδηγού μετά το τροχαίο.

Η μητέρα της οκτάχρονης είπε ότι μια οπλισμένη οδηγός κατέβασε το παράθυρο κι έριξε περίπου πέντε με επτά σφαίρες προτού φύγει.

«Έβγαλα την Ντέμαρι απ’ το αυτοκίνητο», είπε η Τόμας στο ABC News. «Δεν ήξερα ότι την είχαν πετύχει σφαίρες, νόμιζα ότι κοιμόταν. Την ξάπλωσα στο έδαφος κι όταν είδα το μπουφάν της διέκρινα μια κηλίδα αίματος.»

Η Τζάρμον Τόμας απηύθυνε έκκληση στους δράστες να παραδοθούν στις αρχές.

«Θέλω μόνον να ξέρει το άτομο που το έκανε αυτό ότι μου πήραν το μωρό μου… μου πήραν τη μισή μου καρδιά», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Η αστυνομία του Χιούστον αναζητεί τους δράστες, ενώ ο κυβερνήτης της Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, προσφέρει αμοιβή 10.000$ για τους φονιάδες.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση