HomeHL-SportsΒέροια – Ατρόμητος 0-1

Βέροια – Ατρόμητος 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Ντιγκινί στο 89’ ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Βέροιας, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Super League.

Η Βέροια, που αναζητά βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, δεν μπόρεσε να σκοράρει και αφού δέχθηκε το γκολ στο τέλος παρέμεινε στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Λεβαδειακό.

Στο 43′ και στο 44′ ο Καπετάνος δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε στο 45′ με τον Φυτανίδη με σουτ να σημαδεύει από πλάγια θέση το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καπετάνος απείλησε στο 47′, αλλά και πάλι ο Γκορμπούνοφ ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο τέλος του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει 0-0 ο Ατρόμητος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 89’ ο Μανιάτης τροφοδότησε τον Ούμπιντες και αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Ντιγκινί, όπου με προβολή έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στους Περιστεριώτες.

Κίτρινες κάρτες:
Μπαλάφας, Ασίγκμπα, Τομάς, Αντονιάν

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):
Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82′ Σισοκό), Μπαλάφας (73′ Μπελαΐντ), Ασίγκμπα, Τομάς (49′ Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Μπάχα, Μανιάτης, Πλατέλλας (77′ Ντιγκινί), Λημνιός (89′ Βασιλείου), Ούμπιντες, Ντάουντα (68′ Λε Ταλέκ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση