HomeΣΠΟΡΓιάννης Κάββαλος «Ντροπή τέτοιες διαιτησίες»

Γιάννης Κάββαλος «Ντροπή τέτοιες διαιτησίες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασε ο Γιάννης Κάββαλος μετά την ήττα του Ερμή Ζωνιανών από τη Θύελλα Ραφήνας

Κάθε επαφή με την κορυφή έχει χάσει ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει κάνει κοιλιά. Μετρά τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ήττες με τελευταία εκείνη με τη Θύελλα Ραφήνας.

Ωστόσο, οι Κρητικοί σε αυτό το ματς έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εκφράστηκαν μέσω του Γιάννη Κάββαλου. Ο πρόεδρος του Ερμή με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας χαρακτήρισε διαιτησίες όπως τη συγκεκριμένη ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Τις τελευταίες αγωνιστικές η συμπεριφορά της διαιτησίας προς την ομάδα μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας βρήκαμε μπροστά μας έναν διαιτητή ο οποίος είναι ντροπή να σφυρίζει παιχνίδια Εθνικής κατηγορίας.

Έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσυντονίσει τους παίκτες της ομάδας μας ώστε να μην πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν.

Το πέναλτι που υπέδειξε στον αντίπαλο, δεν θα το έδινε ότι ο αξιοσέβαστος πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας από τη ντροπή του, ενώ, δεν υπέδειξε κόκκινη κάρτα στο 20′ όταν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, κάτι που φαίνεται καθαρά από το βίντεο του αγώνα.

Καλό θα είναι ορισμένοι να μην παίζετε με τον κόπο των ομάδων και των παραγόντων διότι όλα τα σωματεία, παρότι δεν λαμβάνουν την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να ανταποκρίνονται στις τεράστιες για τα δεδομένα της κατηγορίας απαιτήσεις.

Υ.Γ. Στα στιγμιότυπα του αγώνα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκεται η φάση που μας ακυρώνεται το γκολ που σημειώνουμε στις καθυστερήσεις. Κάτι θα ξέρουν όσοι το έκαναν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση