HomeHL-SportsΟΦΗ Κισσαμικός 2-0

ΟΦΗ Κισσαμικός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Ηρακλείου πανηγύρισε το τρίτο της σερί τρίποντο επικρατώντας με 3-0 του Κισσαμικού, αλλά «έχασε» λόγω τραυματισμού τους Μιλοσάβλιεφ, Μάνο και Βουό

Πήρε… φόρα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί σημείωσαν την Κυριακή  την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 του Κισσαμικού και συνεχίζουν να ελπίζουν.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μάνο που αντικατέστησε τον Βουό, ο οποίος λίγο πριν το ματς τέθηκε νοκ άουτ λόγω τενοντίτιδας, και πέτυχε δύο γκολ, προσέθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Στον αντίποδα, ο Κισσαμικός στάθηκε πολύ καλά, ιδιαίτερα στην επανάληψη και θα μπορούσε να έχει πετύχει έστω ένα γκολ έχοντας δοκάρι με τον Βλάχο λίγο πριν το φινάλε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει με τίποτα από το «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και το πρώτο 45λεπτο ήταν από τα χειρότερά του φέτος στο «Γεντί Κουλέ». Η υπεροχή του ήταν ανούσια, με τον Κισσαμικό να μην δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι, με τους Ηρακλειώτες να έχουν την υπεροχή που, όμως, ήταν ανούσια. Σαν να μην έφτανε αυτό και η απώλεια του Βουό πριν τη σέντρα και ο Μιλοσάβλιεφ τραυματίστηκε, με τον Παπαδόπουλο να αναγκάζεται να τον αντικαταστήσει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το μόνο καλό ήταν ότι ο Μάνος κατάφερε τελικά να διασπάσει την άμυνα του Κισσαμικού και να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις, όταν ο Κιάσσος έβγαλε τη σέντρα, ο Ράντι έπιασε την πρώτη κεφαλιά και γύρισε στον συμπαίκτη του που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Κισσαμικός κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να το έχει πετύχει, με τον Μίλιτς να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά, ο Μάνος συνέχισε να είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων και τελικά έφτασε στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ισάριθμο της ομάδας του στο 70’, όταν ο Κιάσοος έκλεψε την μπάλα, έβγαλε στον Μητρόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Λαζαρίδης απέκρουσε ασταθώς και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος «χτύπησε» ξανά με κοντινή προβολή.

Το γκολ έδωσε έξτρα ώθηση στον ΟΦΗ που έψαξε και το τρίτο τέρμα, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το φινάλε ανήκε στον Κισσαμικό που στο 89’ θα μπορούσε να έχει μειώσει, αλλά το πλασέ του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι.

Η νίκη, βέβαια, δεν ήρθε αναίμακτα για τον ΟΦΗ, καθώς εκτός των Βουό και Μιλοσάβλιεφ είδε και τον δις σκόρερ του Μάνο να αποχωρεί τραυματίας και μάλιστα πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, αφήνοντας για λίγο την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Μαρόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή (Μακεδονίας) και Γεώργιο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Μηνάς Κοκκινάκης (Λασιθίου).

Κίτρινες: 50 Πάγκαλος, 55’ Κομεσίδης – 47’ Γιαλούσης, 70’ Τιάγκο Σίλβα

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ (41′ λ.τ. Πάγκαλος), Χαντί (62′ Μητρόπουλος), Μάνος, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης (80′ Νάστος), Κιάσσος, Μπόατεγκ, Ράντι.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας (84′ Ψιάνος), Κουρέλλας, Μίλιτς, Σεληνιωτάκης, Γιαλούσης, Τιάγκο Σίλβα (80′ Βλάχος), Παντελάκης, Μαρτίνες, Νικόλτσης (65′ Ποκόνγκ), Τσερκέζος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση