HomeHL-SportsΕργοτέλης Προοδευτική 0-0

Εργοτέλης Προοδευτική 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες «κόλλησαν» στο 0-0 και έμειναν στο -2 από τον Ιωνικό

Επιστροφή στις γκέλες για τον Εργοτέλη το Σάββατο, καθώς η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Προοδευτική για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, οι Ηρακλειώτες με 37 βαθμούς έπεσαν στη δεύτερη θέση και άφησαν μόνο στην κορυφή τον Ιωνικό με 39, ενώ οι «βυσσινί» με 30 βρίσκονται στην 6η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Μύρκος στο 10′ λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ ύστερα από κόρνερ του Σερτζίνιο, αλλά ο Μπαντίκος εξουδετέρωσε τον κίνδυνο, για να χάσει σπουδαία ευκαιρία ο Εργοτέλης στο 23′, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε στο τετ α τετ τον Βελλίνη.

Η Προοδευτική, με τη σειρά της, άγγιξε το 0-1 στο 28′, με τον Ατματζίδη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία μετά από ατομική προσπάθεια του Ζελέκου.

Στην επανάληψη, ο Μπρατσιάνι σκόραρε για τους Κρητικούς στο 63′, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο, ενώ στο 72′ ο Κατσικοκέρης δεν κατάφερε να βρει την μπάλα μετά από ωραία σέντρα του Λεάλ και η ευκαιρία χάθηκε για τον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέλερης αποβλήθηκε για τους Κορυδαλλιώτες στο 89′ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπαντίκος απέκρουσε την κεφαλιά του Κατσικοκέρη, για να μείνει εντέλει το 0-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (76′ Μανουσάκης), Μπάτζιος, Γκοτσούλιας (59′ Μπρατσιάνι, 75′ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρις Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Μύρκος, Ζίζιλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ζελέκου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (81′ Γιακούμπι), Πέππας (53′ Τσαραούσης), Ατματζίδης (67′ Μανιδάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση