HomeHL-9RIP Steven: «Δεν θα είσαι μόνος ποτέ πια!»

RIP Steven: «Δεν θα είσαι μόνος ποτέ πια!»

Συγκινητικά μηνύματα από ντόπιους και ξένους στον τόπο που βρέθηκαν τα οστά του νεαρού Βρετανού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγα λουλούδια σε ανθοδέσμη και συγκινητικά μηνύματα αφήνουν αλλοδαποί επισκέπτες της περιοχής αλλά και ντόπιοι στο σημείο όπου γράφτηκε το δραματικό τέλος μιας αγωνιώδους αναζήτησης η οποία διήρκεσε 12 χρόνια.

Μετά τους αστυνομικούς και τους ιατροδικαστές που ολοκλήρωσαν την αυτοψία στο περιφραγμένο οικόπεδο όπου βρέθηκε ο σκελετός του άτυχου 20χρονου Στίβεν Κουκ, την περιοχή επισκέπτονται τώρα Βρετανοί και όχι μόνο επισκέπτες, συγκινημένοι από το δράμα που βίωνε η οικογένεια.

Η εικόνα με την ανθοδέσμη και τα μηνύματα των αγνώστων περαστικών που αποτίουν με τον τρόπο αυτό φόρο τιμής στον νεαρό Στίβεν, τα οστά του οποίου βρέθηκαν στον πυθμένα ενός πηγαδιού στα Μάλια, είναι άκρως συγκινητική.

malia-phgadi-steven-cook4

Την τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook που είχε γίνει για τον Στίβεν κατά την περίοδο των αναζητήσεων για τον εντοπισμό του, την έκανε ο Mark Flynn ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μόλις έφυγα από το σημείο όπου ο βρέθηκε ο Στίβεν. Είναι γαλήνια και ήρεμα εκεί κάτω και οι άνθρωποι στα Μάλια είναι βαθιά λυπημένοι.  RIP και ο θεός να αναπαύσει τον Στίβεν ΧΧ».

anarthsh-steven-cook

Διαφήμιση
Διαφήμιση