HomeHL-9Διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων

Διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων

Από μέλη της Ανοικτής Πρωτοβουλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη κινητοποίηση διοργάνωσαν σήμερα εκπρόσωποι του Συντονιστικού της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Χανίων ενάντια στην Εκχώρηση του Αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης «Ι.Δασκαλογιάννης». Αυτή τη φορά κινητοποίηση έγινε το πρωί έξω από τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι διοργανωτές επέδωσαν ψήφισμα με το κείμενο της διαμαρτυρίας τους.

Στη σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Εμβρόντητοι, παρουσία των Μ.Μ.Ε.,  ακούσαμε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει βέβαια ότι το ξεπούλημα του Αεροδρομίου ξεκίνησε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με τις μνημονιακές τους δεσμεύσεις, αλλά και ότι η κυβέρνηση του Σύριζα δεν υπέγραψε την σύμβαση !!!

Στα πλαίσια της … ενημέρωσης (απίστευτο αλλά αληθινό..) των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ αποστέλλουμε το Φ.Ε.Κ. με την υπογραφή της Κυβέρνησης τους όπου δίνουν το πράσινο φως με την έγκρισή τους να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ Fraport και ΤΑΙΠΕΔ. Τα ονόματα αυτών που υπογράφουν είναι ο κ Δραγασάκης, ο κ Σταθάκης (Χανιώτης Βουλευτής), ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Σκουρλέτης. Καλό είναι να γνωρίζουμε (διότι η γνώση είναι δύναμη) ότι ακόμα και από το ΤΑΙΠΕΔ (ο αντισυμβαλλόμενος της Γερμανικής εταιρείας στην σύμβαση) είχε ως Πρόεδρο τον νυν Υπουργό του Συριζα κ. Πιτσιόρλα.

Υπενθυμίζουμε βέβαια, την υπόσχεση των νυν βουλευτών της Κυβέρνησης ότι ακόμα κι αν  είχε προχωρήσει η διαδικασία του ξεπουλήματος των αεροδρομίων – από τις προηγούμενες κυβερνήσεις- , «όταν θα έρθει η σύμβαση να εγκριθεί από την Βουλή, εμείς θα είμαστε .. βράχος (!!!) και να ….μην ανησυχείτε καθόλου !!»

Τελικά ίσως να μιλούσαν για κάποια βοτσαλάκια (;;)..»

Διαφήμιση
Διαφήμιση