HomeHL-SportsΑιγινιακός ΟΦH 0-1

Αιγινιακός ΟΦH 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί, οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Αιγινιακού εκτός έδρας – Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες – Δοκάρι για τους γηπεδούχους

Πήρε φόρα ο ΟΦΗ… Μετά το επιβλητικό 5-0 επί της ΑΣΑ, οι Κρητικοί πανηγύρισαν δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, αυτή τη φορά επικρατώντας με 1-0 του Αιγινιακού στο Αιγίνιο την Τετάρτη .

Βέβαια, η νίκη αυτή δεν ήρθε σε καμία περίπτωση τόσο εύκολα όσο αυτή επί των Καρδιτσιωτών, καθώς, αν και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στην επανάληψη και είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζούρκου, αλλά δεν τα κατάφερε, μένοντας για άλλη μία αγωνιστική μακριά από τη νίκη.

Ο ΟΦΗ είχε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και πολιορκούσε όλο και περισσότερο την περιοχή του Τόλιου όσο περνούσε ο χρόνος. Ο Χαντί απείλησε με κεφαλιά στο 25ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει εντυπωσιακά, αλλά τελικά το προβάδισμα ήρθε από την άσπρη βούλα.

Στο 28ο λεπτό ο Μιλοσάβλιεφ έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παντεκίδη και ο Τίκας καταλόγισε το πέναλτι, με τον Χαντί που ανέλαβε την εκτέλεση να μην αστοχεί.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενουμένους που κυνήγησαν και το δεύτερο τέρμα και θα μπορούσαν να το έχουν πετύχει στο 43’, αλλά ο Τόλιος επενέβη πάλι σωτήρια, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Τόλιου.

Στην επανάληψη, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Αιγινιακός μπήκε πολύ δυνατά, την ώρα που ο ΟΦΗ έμοιαζε να έχει μείνει στα αποδυτήρια. Ο Στρέζος αναγκάστηκε να είναι συνεχώς σε επιφυλακή, αλλά θα πρέπει να… μακαρίζει και την τύχη του στο 71ο λεπτό, όταν το σουτ – βολίδα του Ζούρκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας), με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Κοσμά Χαρίση (Γρεβενών), ενώ 4ος ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Ημαθίας).

Κίτρινες: 41’ Τσολακίδης, 76’ Τόλιος – 78’ Χαντί, 87’ Βουό

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Τσολακίδης, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρη), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μηλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.