HomeHL-SportsΓιώργος Βρέντζος: «Θα παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος…»

Γιώργος Βρέντζος: «Θα παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη ευχαρίστησε παίκτες, προπονητή και κόσμο για τη νίκη επί του Ιωνικού

Ο Εργοτέλης νίκησε τον Ιωνικό και οι δυο τους μοιράζονται πια την κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Γιώργο Βρέντζο να μην κρύβει τη χαρά του.

Ο ισχυρός άνδρας των Ηρακλειωτών, λοιπόν, με μακροσκελή ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook τη Δευτέρα  απένειμε τα εύσημα σε παίκτες, προπονητή και κόσμο, εξέφρασε τη σιγουριά του για την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ έκανε και τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά, όσα έγραψε Βρέντζος: «Χτες ήταν μια μεγάλη μέρα για τον Εργοτέλη. Σ’ ένα ματς δίχως αύριο (κατά την άποψη μου και το είχα πει σε όλους ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν καταδικαστική), ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΖΙ, έδωσαν απαντήσεις…

Μέσα απ’ την καρδιά μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρώτα απ’ όλα στον κόσμο του Εργοτέλη, ο οποίος όλο και πιο έντονα, όλο και πιο μαζικά, στηρίζει την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Τα έχουμε ξαναπεί, δεν είμαστε πολλοί (όχι όμως και τόσο λίγοι όσο μας θεωρούν και σκοπίμως μας παρουσιάζουν), αλλά δεν πειράζει. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή. Με εξαίρεση τον προπονητή, τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι στραμμένα πάνω τους, όμως η δουλειά τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τα διοικητικά στελέχη της ομάδας.

Μέσα απ’ την καρδιά μου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ποδοσφαιριστές μας (αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί τελικά κάνουν μάγκες ή ανίκανους παράγοντες και προπονητές). Έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους πολλές φορές φέτος, έχουν κάνει σοβαρά λάθη όπως όλοι μας (με πρώτο εμένα), αλλά πλέον παίζουν σύμφωνα με τις ικανότητες τους (και μπορούν ακόμα καλύτερα), πλέον παίζουν με ΚΑΡΔΙΑ, πλέον είναι ΟΜΑΔΑ!

Χτες απέδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ιωνικό, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ισχυρή διοίκηση, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό προπονητή (και ΚΥΡΙΟ), μια ομάδα που ήταν δίκαια μέχρι χτες μόνη πρώτη και αν το πρωτάθλημα τελείωνε την προηγούμενη αγωνιστική δίκαια θα κατακτούσε το πρωτάθλημα (από εμάς σίγουρα ήταν γενικά καλύτερη ομάδα μέχρι χτες).

Στον Εργοτέλη έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου, όπως έχουμε μάθει να κατακτάμε τελικά αυτό που δικαιούμαστε.

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν. Είμαστε στην κορυφή και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ μέχρι το τέλος. Κι ελπίζω τελικά να μην υπάρξει ισοβαθμία με τον Ιωνικό γιατί θα μιλάμε για μια ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος λόγω του χτεσινού γκολ που προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ (ένα ανθρώπινο αλλά ενδεχομένως καθοριστικό λάθος, σε συνέχεια του ανύπαρκτου πέναλτι στον 1ο αγώνα).

Αλλά φταίμε κι εμείς που δεν καθαρίσαμε πολύ γρηγορότερα και ευκολότερα όχι μόνο τον αγώνα αλλά και τη διαφορά.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, έχουμε μπροστά μας 10 πολύ δύσκολους αγώνες, 10 ΤΕΛΙΚΟΥΣ. Δεν είναι μόνο ο Ιωνικός αλλά και οι ΠΟΑ, Άγιος Ιερόθεος, Εθνικός, Προοδευτική και Ερμής. Όλοι αυτοί, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως τον τελευταίο μήνα κι όλα θα πάνε καλά.

Το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, πιο δύσκολο από αυτό με τον Ιωνικό, απέναντι στην ιστορική και μεγάλη Προοδευτική, την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος εδώ και καιρό. Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί με χτες, για να μην πω καλύτεροι, για να κερδίσουμε και ν’ αποκτήσει αξία η χτεσινή νίκη.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! ΕΜΕΙΝΑΝ 10 ΒΗΜΑΤΑ…

ΥΓ. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για όλους εμάς που ασχολούμαστε μ’ αυτό. Όμως η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στο ποδόσφαιρο. Καλός ο Εργοτέλης, καλός ο Ιωνικός, καλή η κάθε ομάδα που αγαπάει ο καθένας. Όμως υπάρχουν και πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, όπως είναι η οικογένεια, οι πραγματικοί φίλοι κλπ.

Αντίπαλος μας δεν είναι ο (κάθε) Ranger αλλά τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά (και αυτοί που τα δημιούργησαν). Πρέπει να αγωνιζόμαστε με πάθος γι’ αυτό που αγαπάμε, αλλά και με ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Κι ας μας αποκαλούν «γραφικούς»…

ΥΓ2. Φώτη Σιακάρα, είσαι ΛΕΒΕΝΤΗΣ..».

Διαφήμιση
Διαφήμιση