HomeΕΛΛΑΔΑΆσκηση ετοιμότητας αντισεισμικού συναγερμού στη ΔΕΗ

Άσκηση ετοιμότητας αντισεισμικού συναγερμού στη ΔΕΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άσκηση ετοιμότητας αντισεισμικού συναγερμού, που προέβλεπε την εκκένωση των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, 627 εργαζόμενοι από τα Κτίρια Κεντρικών Εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στις οδούς Χαλκοκονδύλη (22, 24, 26, 28, 30, 32), Πατησίων (25, 27) και Καποδιστρίου 27 εκκένωσαν τους χώρους εργασίας τους, σε πραγματικές συνθήκες, στο χρόνο των 10 λεπτών και ακολουθώντας τις οδηγίες μετέβησαν στο ορισμένο σημείο στην οδό Τοσίτσα, όπου έγινε η καταμέτρηση του προσωπικού και ολοκληρώθηκε η άσκηση.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της από το Νόμο 3850/2010, παρουσία αξιολογητών και παρατηρητών από τη Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία της επιχείρησης, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

«Η θετική αξιολόγηση της άσκησης ετοιμότητας της ΔΕΗ επιβεβαιώνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της καθώς και το υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο των συντονιστών όσο και του ανθρώπινου δυναμικού που συμμετείχε», αναφέρει η ΔΕΗ σε σχετική ανακοίνωση.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση