HomeΕΛΛΑΔΑΑναβιώνει το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης

Αναβιώνει το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης

Η 23χρονη καλλονή, η αδερφή της και ο δολοφόνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μνήμες από τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη αναμένεται να «ξυπνήσουν» και πάλι, καθώς ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό. Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο εξαιτίας του ερωτικού τριγώνου που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του 25χρονου κατηγορούμενου, της 23χρονης καλλονής φίλης του και της 32χρονης αδερφής της.

Όπως αποδείχθηκε σε πρώτο βαθμό, ήταν ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013 όταν ο 25χρονος επέστρεψε τη Φαίη στο σπίτι της, μετά από μια νυχτερινή έξοδο που είχαν οι δυο τους, ενώ λιγο αργότερα, την ενημέρωσε, τηλεφωνικά, ότι θα συνέχιζε τη βραδιά με φίλους του. Η Φαίη, υποπτευόμενη, ότι ο 25χρονος θα έβγαινε με την αδερφή της, του απαγόρευσε να βγει μόνος του, εκείνος εκνευρίστηκε και μετά από απανωτά τηλεφωνήματα, το ζευγάρι συναντήθηκε έξω από το σπίτι της Φαίης για να λύσουν το θέμα. Εκεί διαπληκτίστηκαν και ο νεαρός άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, τη χτύπησε επανειλημμένως με γροθιές στο κεφάλι και με κλωτσιές στο σώμα, ρίχνοντάς την αναίσθητη στο έδαφος. Στη συνέχεια έβαλε τη Φαίη στο διθέσιο αυτοκίνητό του και την πήγε στο σπιτι ενός φίλου του. Μαζί με τον φίλο του και ένα ακόμη γνωστό τους άτομο τη μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό. Εκεί, ο 25χρονος ενημέρωσε την αδερφή της Φαίης, με την οποία αφού συναντήθηκαν στη Λεωφόρο Μεσογείων, πήγαν στο νοσοκομείο όπου αμφότεροι ενημερώθηκαν για την κρισιμότητα της κατάστασής της.

Τότε, η αδερφή της Φαίης ζήτησε από τον γνωστό της παρέας να πει ψέματα. Να πει δηλαδή ότι η αδερφή της βρέθηκε, τυχαία, από αυτόν, στην άκρη του δρόμου, πεσμένη και ότι του ζήτησε να ενημερώσει τον φίλο της. Στη συνέχεια, οι τέσσερίς τους επέστρεψαν στη Νέα Μάκρη, αφήνοντας τη Φαίη, μόνη της στο θάλαμο, σε καταστολή και διασωληνωμένη. Η 32χρονη ενημέρωσε τον πατέρα τους, παρουσιάζοντας όμως την ψεύτικη εκδοχή που είχε αναφέρει στον γνωστό της. Εκδοχή που την κατέθεσε και ενόρκως στην αστυνομία την επόμενη ημέρα, όταν και πήγαν με τον πατέρα της στο ΑΤ Νέας Μάκρης για να κάνουν τηνκαταγγελία.

Απολογούμενη η 32χρονη είχε υποστηρίξει: «Κάθομαι στο εδώλιο γιατί είπα ψέματα. Η ιστορία που είπα ήταν κατόπιν συνεννοήσεως δικής μου και του κατηγορούμενου. Θα έδινα τα πάντα για να γυρίσει πίσω η Φαίη. Θα έδινα τα όργανά μου για να την κρατήσω στη ζωή. Ο συγκατηγορούμενός μου, με απειλούσε από το νοσοκομείο ακόμη. Μου είπε ότι θα με διασύρει και ότι θα πει τα πάντα για την ερωτική μας σχέση. Μόνη μου πήγα στην αστυνομία και ανακάλεσα την αρχική μου κατάθεση. Δεν είχα δόλο που είπα αυτά τα ψέματα, τα είπα στα πλαίσια φόβου και απειλής γιατί ο κατηγορούμενος μου είπε ότι θα έκανε κακό σε εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ με τον σύντροφο της αδερφής μου τα είχα μια εβδομάδα πριν αρχίσει η σχέση τους. Δεν επανέκαμψα ποτέ στη σχέση μου με τον κατηγορούμενο. Βρισκόμουν σε μια περίοδο ζωής όπου ήμουν ευάλωτη, μετά από πρόσφατο διαζύγιο και χωρίς δουλειά».

Στις 8 Απριλίου η Φαίη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, με πρωτοβουλία δύο κοριτσιών που ήταν πολύ φίλες με την 23χρονη καλλονή. Μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα και η όμορφη Φαίη κατέληξε 11 μέρες μετά, στις 19 Απριλίου.

Όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, ο 25χρονος και η 32χρονη αδερφή της Φαίης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012 σε νυχτερινό κέντρο. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση, επειδή όμως η 32χρονη ήταν παντρεμένη, η σχέση αυτή δεν κοινοποιήθηκε σε κανέναν. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012 ο 25χρονος γνωρίστηκε με τη Φαίη μέσω της αδελφής της και έτσι ξεκίνησε και η δική τους ερωτική σχέση, η οποία έγινε γνωστή σε όλους. Αρχές Ιανουαρίου του 2013, η 32χρονη χώρισε με τον σύζυγο της και ζήτησε από τη Φαίη να μείνουν μαζί για παρέα και συντροφιά. Αμέσως και λόγω της συγκατοίκησής τους, η Φαίη αντιλήφθηκε ότι η αδερφή της και ο 25χρονος δεν ήταν απλώς φίλοι, μέχρι τις αρχές Μαρτίου οπότε και οι δυο παραδέχθηκαν στη Φαίη ότι είχαν ερωτική σχέση, αποκρύπτοντας όμως τη διάρκεια αυτής.

Η Φαίη και ο 25χρονος χώρισαν για λίγο αλλά στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν με την υπόσχεση να διακόψει ο κατηγορούμενος οποιοδήποτε σχέση με την αδερφή της. Η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης και η επανασύνδεση της Φαίης με τον 25χρονο είχαν ως αποτέλεσμα να διαρραγούν οι σχέσεις των δύο αδερφών και να διακοπεί η συγκατοίκησή τους. Έκτοτε, η 32χρονη επιδόθηκε σε μια διαρκή ερωτική πολιορκία του 25χρονου, τηλεφωνώντας του συνεχώς και βάζοντάς του λόγια για την αδελφή της. Κάτι που συνέβη ακόμη και το βράδυ πριν τη δολοφονία της Φαίης όταν η 32χρονη προσκάλεσε τον σύντροφο της αδελφή της, σε πριβέ πάρτυ.

Ο σύντροφος της Φαίης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η αδερφή της καταδικάστηκε για ψευδορκία μάρτυρα και υπόθαλψη εγκληματία σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή, ενώ στον τρίτο κατηγορούμενο επεβλήθη ποινή φυλάκισης 8 μηνών για τα ίδια αδικήματα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση